rebellion Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 πηρα και εγκατεστησα το R4 πριν λιγη ωρα..ομως δεν ελειψε το προβλημα.. Γενικα η πανω οθονη του Ds μου τις τελευταιες μερες ειχε προβληματα..Ειδικα οταν εβαζα το worms 2 η πανω οθονη σιγα σιγα αρχιζε να τρεμοπαιζει να γινεται περιεργη να παρουσιαζει "LAG" να χανει το χρωμα της και τελικα να σβηνει ουσιαστικα περνοντας ενα καταλευκο χρωμα.. πριν λιγο που εβαλα το R4 αμεσως η οθονη αρχισε να Τρεμοπαιζει πολυ πιο εντονα αποτι πριν(στην οθονη εισαγωγης του Ds) και μολις μπαινει στην οθονη του R4 και πατας να βαλεις ενα game παλι σιγα σιγα τρεμοπαιζει χανει το χρωμα της και παρουσιαζει αυτο το LAG στην κινηση των χαρκατηρων που γινετια συνεχως πιο εντονο. Ουσιαστικα λοιπον η πανω οθονη του Ds μου εχει αχρηστευτει..Και δνε ξερω αν φταει σε αυτο το R4 αν και οπως ειπα; απο πριν ειχε αρχισει τα προβληματα με αυθεντικα games. Τι εχετε να μου προτεινετε? Υπαρχει περιπτωση αμα κανεις κατι λαθος με τα αρχεια του R4 να σου χαλασει την οθονη?Μποριε να τη χαλασε το R4?(Παντως δε νομιζω οτι εκανα κατι λαθος..Εβαλα τα αρχεια που χρειαζοταν στην micro sd card..(παιζει ρολο με ποια σειρα θα τα βαλεις? ΝΑ το παω στη Nortec για διορθωση? Υπαρχει περιπτωση να καταλαβουν οτι εχω χρησιμοποιησει κατι μη παραδεκτο απο τη ninty οπως το R4? ΕΛπιζω να μου απαντησεται σε ολες τις αποριες!ΕΙναι επειγον! thanx!
gherudos Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Δεν φταίει η R4.To DS φταίει,να το πας για service έχει 2 χρόνια εγγύηση.
panosvlass Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Δεν μπορουν να το καταλαβουν εκτος αν τους πας και την R4 μαζι!! Πηγαινε αμεσως για επιδιορθωση εφοσον σε καλυπτει η εγγυηση
rebellion Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Το εχω πανω απο δυο χρονια οποτε δε με πιανει η εγγυηση!Βασικα πρωτη φορα εχω προβλημα με nintendo κονσολα..Θα το παω αμα ειναι και βλεπουμε. thanx για τις απαντησεις.
Plink Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Μάλλον πρέπει να είναι ότι η οθόνη πεθαίνει σιγά σιγά.... Αν πιάνουν τα χέρια σου...μπορείς να αγοράσεις μια οθόνη από διάφορα sites...είναι αρκετά φθηνή η πάνω οθόνη...και να την αλλάξεις μόνος σου. στο dealextreme έχει εξαιρετικά οθόνες σε εξαιρετικά φθηνές τιμές. Είναι λίγο ιδιότροπο το ds για να το ανοίξεις και να το κλείσεις..αλλά δεν είναι ακατόρθωτο, απλώς θέλει λίγη προσοχή. Αν δεν πιάνουν τα χέρια σου ή δεν θες να ασχοληθείς, πήγαινε το στην Nortec έχουν αρκετά καλό service...και πιστεύω ότι ακόμα και αν δεν σε καλύπτει η εγγύηση το κόστος δεν θα είναι μεγάλο.. Μπορείς πάντα να πάρεις και ένα καινούργιο με 100 ευρώ από το Saturn χεχε Όπως είπαν και οι άλλοι προηγουμένως, δεν υπάρχει περίπτωση να καταλάβουν για την R4, εκτός φυσικά αν την αφήσεις επάνω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.