drvavylis Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Καλησπερα και απο μενα. Εχω την εξης ερωτηση. Πως μπορω να συνδεσω το PC μου με το Home cinema που εχω μεσω ενος μονο καλωδιου, ωστε να εχω ηχο και εικονα?
darksoho33 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 κοιταξε με hdmi παιρνεις εικονα και ηχο. αλλα ο ηχος παει στην tv
palawiaris Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Ξανακοίταξε,άμα ο ενισχυτής σου έχει είσοδο και έξοδο hdmi και η τηλεόραση και υπολογιστής το ίδιο τότε θα γίνουν όλα με 2 hdmi καλώδια. Αν όχι τότε πάμε σε άλλες λύσεις με πιο πολλά καλώδια. Αλλά πριν γίνουν όλα αυτά γράψε τι εισόδους-εξόδους έχεις διαθέσιμες,τι διαθέτει η τηλεόραση,ο υπολογιστής,ο ενισχυτής και θα σου προτείνουμε μια λύση.
drvavylis Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Ευχαριστω για την αμεσοτητα. Εχω ενα Home cinema thomson με εξοδο HDMI αλλα και τα κλασσικα jack( η οπως αλλιως λεγονται ). Ο υπολογιστης εχει μια 8800gtx και on-board καρτα ηχου. Επειδη τα χαρακτηριστικα δεν ειναι και το καλυτερο μου εχω την Asus P5W DH Deluxe για μητρικη. Τη στιγμη που μιλαμε, εχω συνδεσει την τηλεοραση με το pc μεσω s-video και τον ενισχυτη με το pc μεσω ενος καλωδιου (τζακ?) με ενα βισμα προς το pc και 2 προς τον ενισχυτη. Οπως καταλαβαινετε πολλα καλωδια και κακη ποιοτητα σαν αποτελεσμα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.