GrafeioTeleton Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 (Επειδη δεν βρηκα ανταποκριση στο αλλο topic)... Εχω μια Canon Ixus 90 Is και θελω να βρω καποιες σβησμενες photo.Το προβλημα μου ειναι ομως οτι τα Windows δεν την αναγνωριζουν σαν εξωτερικο σκληρο αλλα σαν Camera(imaging device),με αποτελεσμα τα προγραματα που εχω να μην την βλεπουν...Πως μπορω να την κανω να φαινεται η camera σαν σκληρος(δηλαδη να εχει μια μορφη π.χ. D ,H)??? Tnx...
kfyros Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Αν έχει φλασόκαρτα, βγάλτη και βάλτη σε ένα card reader. Αν και νομίζω ότι μπορείς να καθορίσεις στο setup της μηχανής πως θα επικοινωνεί με το PC. Αν έχεις κάποιο software που κάνει synchronize την κάμερα με το PC , κλείστο πριν την συνδέσεις.
GrafeioTeleton Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Με το card reader το σκεφτηκα αλλα για καποιον λογο δεν μου την διαβαζει και μου βγαζει μηνυμα (Ι/Ο device problem).Εχω μια SDHC 4gb δεν ξερω αμα φταιει αυτο... Στο setup της μηχανης δεν εχει δυστυχως τετοια ρυθμιση.... Τωρα εκανα unistall ολους τους drivers της cameras αλλα και παλι τζιφος..Συνεχιζει να την διαβαζει σαν imagine device... Καποια αλλη ιδεα ισως? Και εχω βγαλει μια κοπελα φωτογραφια και την διεγραψα ο μ@λ@κ@ς...
random Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Ισως ο reader δεν ειναι συμβατός με SDHC .
harrys23 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 για δοκιμασε σε vista την ολη διαδικασια. μερικες μηχανες αναμεσα και η δικη μου τα αρχεια στο σκληρο κ.λ.π τα βλεπω μονο σε vista
GrafeioTeleton Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Τελικα ουτε σε Vista..Δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν μπορει να βγαλει μια διαδρομη π.χ. D:\κατι.jpeg....Δηλαδη μονο copy paste μπορω να κανω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.