Naskas Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Λοιπόν έχω ένα laptοp hp dv9312ea το οποίο πριν περίπου ένα μήνα αποφάσισε να μην ανοίγει καθόλου. Το έστειλε για να το δουν στη LOGIN στην πυλαία(εκεί μου είπαν να το πάω απο την hp). Το πρόβλημα λοιπόν είναι στιν κάρτα γραφικών, όπως το είχα φανταστεί. Το θέμα είναι ότι για να αλλαχτεί, επειδί λένε ότι είναι ενσωματωμένη πάνω στην μητρική, θα στοιχίσει 470?:cry:. Άρα το αφήνουμε αυτό. Μία άλλη πρόταση που μου έκαναν ήταν να δοκιμάσουν να το επιδιορθώσουν και ΑΝ γίνει τότε θα πληρώσω 200? και θα έχει η επισκευή 6 μήνες εγγύηση. Έτσι είμαι στο δίλημμα, να το δοκιμάσουν και αν πετύχει δίνω 200? ή να μην το κάνω καθόλου μην χαλάσει μετά απο λίγο πάλι???Έχω αυτό το δίλημμα γιατί το laptop δεν δούλευε και ιδιαίτερα πολύ.9 μήνες το χρόνο δούλευε κάθε 2ο Σαβ/κύριακο. Μόνο το καλοκαίρι δούλευε κάθε μέρα σχεδόν για κανα 3ωρο. Ευχαριστώ P.S. Η κάρτα γραφικών που φοράει έιναι GeForce 7600Go
xaritos_ Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 και εγω το ιδιο προβλημα ειχα και το ιδιο διλημμα με καμενη καρτα γραφικων σε fujitsu-siemens και μ ζητουσαν και μενα 400 κοιταξε και 200 ευρω για επισκευη πολλα ειναι μπορεις να το πουλησεις κομματια το λαπτοπ και βαζοντασ και κατι απο την τσεπη να παρεισ ενα καινουργιο εγω τουλαχιστον αυτο εκανα τωρα απο σενα εξαρταται αν το φτιαξεις παντως πολυ πιθανο να ξαναεχεις προβλημα
kfyros Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Δεν κοιτάς μήπως μπορείς να βάλεις μια κάρτα PCI express ή PCI (αν παίρνει τέτοιες το laptop)και να απενεργοποιήσεις τη δική του?? Αν δεν μπορείς, αναγκαστικά πας σε επισκευή (αντικατάσταση κάνουν λογικά σε κουμπωτό chip και δεν αρχίζουν τις κολλήσεις πάνω στο mobo). Λογικά ότι είναι να πάθει θα το πάθει στο εξάμηνο. Ρώτησε τους τι ΑΚΡΙΒΩΣ θα κάνουν, και δες αν το θεωρείς αξιόπιστο. Αν δε σε καλύπτει η επισκευή, δεν το πας κι αλλού (μπας και είναι μούφα η βλάβη και θέλουν απλά να στα πάρουν)??
Manosdoc Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Δώσε 300 ευρώ και αγόρασε ένα καινούριο φορητό. HP 550,530 κτλ....
Naskas Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.Θέλω να ρωτήσω και κάτι άλλο. Αν δεν το επισκευάσω ποιά κομμάτια μπορώ να πουλήσω?? Φαντάζόμαι RAM, σκληρό, άιντε και το cd drive. Υπάρχει τπτ άλλο??
xaritos_ Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 τα παντα μπορεις να δωσεις οθονη εδω μεσα αν εχεις δει κατακαιρους ζητανε ακομα και πληκτρολογια απλα πρεπει να βρεις καποιον που να τα χρειαζεται και να κανουν για το laptop που εχει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.