lambroukos13 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 μετα απο 2,5 μηνες,σημερα πριν λιγα λεπτα ενεργοποιηθηκα στην hol!!τα στατιστικα μου ειναι τα εξης... mode adsl2+ interleaved path Up Stream 986 (Kbps.) Down Stream 8558 (Kbps.) Operation Data Noise Margin Attenuation Downstream 12 dB 38 dB Upstream 11 dB 19 dB να πω οτι πριν εχει ondsl 8ra και τερματιζα 8187/381 αλλα με μικροτερο margin 6-8,τωρα εχω απο 8-11,μακαρι να μεινει ετσι ολη την μερα και να μην εχω αποσυνδεσεις....ακομα παρατηρησα στο netfaster πολλα crc errors(far end indicator),τελος τηλεφωνια ακομα δεν εχω...εχω συνδεσει τα τηλεφωνα στις πριζες με φιλτρακι,οχι πανω στο netfaster...καλω κανονικα απο κινητο αλλα δεν ακουγεται ηχος απο το τηλεφωνο...τι να κανω???θα επαλελθει σε μερικες ωρες??το κολπακι με το line--->phone 2 το δοκιμασα αλλα παλι το ιδια... -----Προστέθηκε 24/9/2008 στις 02 : 38 : 35----- παιδια ενω συνεδεσα τα τηλ πανω στο ρουτερ ειχαν τονο κλησης,αλλα τηλ δεν μπορουσα να παρω ουτε να δεχτω,οταν καλω απο κινητο η σταθερο τον αριθμο μου ενω χτυπαει σαν γραμμη,το τηλεφωνο δεν βγαζει ηχο....καμια ιδεα?? -----Προστέθηκε 24/9/2008 στις 04 : 22 : 04----- μπηκα στον hol account μου και ειδα το status της POTS τηλεφωνιας ανενεργο....ξερετε σε ποσες ωρες ενεργοποιηται απο την στιγμη που ενεργοποιηθηκε το internet???
poulinos Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Η καθε εταιρεια "σταματαει"την γραμμη σε διαφορετικο margin.οσο πιο χαμηλα τοσο πιο γρηγορο δηλαδη κλειδωνεις πιο ψηλα αλλα τοσο πιο ασταθες.οποτε αμα εχεις αποσυνδεσεις καλυτερα που σε εχουν κλειδωσει πιο χαμηλα.υπαρχει και προγραμμα που αλλαζεις εσυ το margin αλλα δεν εχει νοημα για 1 mbit πιο γρηγορα η 2 μβιτ πιο γρηγορα διοτι θα γινει ισως ασταθες αν το margin της γραμμης σου δεν μενει σταθερο οπως ειπες οτι παλια ειχες αποσυνδεσεις.
lambroukos13 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 νταχει ολα οκ με το τηλεφωνο εχω κανονικα απο σημερα....απλα οταν καλω κινητα ειναι σαν εχει ηχω..αυτο που επισης παρατηρησα ειναι οτι στο hol account μου η υπηρεσια hol full llu εκκρεμει ακομα....μολις ενεργοποιηθει θα δω καμια διαφορα???
poulinos Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 δοκιμασε να χαμηλωσεις λιγο την ενταση να δεις αν ακουγεται ηχω εκτος αν ειναι λογο voip και καθυστερησης.και οταν κατεβαζεις γινετε αυτο η οχι?
lambroukos13 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 οχι παιδια ολα οκ τελικα,δικο μου λαθος τελικα ακουγεται πεντακαθαρα,απλα ο ηχος οταν καλω ενα κινητο ειναι διαφορετικος απο οταν καλω σταθερο...η συνομιλια ομως γινεται πεντακαθαρα.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.