Προς το περιεχόμενο

Νέα γραμμή και forthnet

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν υπάρχει απο κανεναν ιδιοκτητο δικτυο ολα ειναι ψεματα, ενοικιαζουν απο ΟΤΕ, ετσι αποκταει ο καθενας ιδιοκτητο, δεν εχουν δικαιωμα καμια επισκευης, οποτε παρακαλατε να μην σας δημιουργηθει προβλημα γιατι δεν θα φτιαξει ποτε, σε αυτο φταινε οι τεχνικοι του ΟΤΕ που παιρνουν το αιτημα του εναλλακτικου και το πετανε στο καλαθι και λενε οτι επισκευαστηκε, στο μεταξυ εσυ περιμενεις να δεις φως, οντως ο ΟΤΕ ειναι πιο ακριβως εγω πληρωνω για 2αρα γραμμη, παγιο και απεριορστα απο τις 8 το βραδυ μεχρι τις 8 το πρωι και σ/κ ολη μερα 44 ευρω, η Forthnet πχ το εχει 40 με πιο πολλες παροχες, εχει χαλασει ομως σε κανεναν η γραμμη; αν την ξαναφτιαξουν γραφτε το, εγω ημουνα 2 1/2 μηνες χωρις τηλεφωνο και ξαναγυρισα ΟΤΕ τι να εκανα;

Δημοσ.

Αήθεια, εγώ είχα ακούσει για τη forthnet ότι έχει όντως δικό της δίκτυο με οπτική ίνα. Μάλιστα είχα δει και να τη περνάνε τη γραμμή στο δρόμο του σπιτιού μου. Επίσης γι'αυτο σου λέει ότι δεν είναι το τηλέφωνο σου στο ιδιόκτητο δίκτυο, γιατί δεν έχει περάσει γραμμή. Τώρα οι μικρότερες εταιρείες που δεν μπορουν να περάσουν δικό τους δίκτυο σίγουρα νοικιάζουν από πΟΤΕ και με τα προβλήματα γίνεται αυτό που είπες με τους τεχνικούς του.

Δημοσ.

Τελικά έγιναν όπως τα είπα στην τελευταία μου απάντηση. Οι άλλοι, σε όσους δεν πληρώνετε λογαριασμό ΟΤΕ έχουν δική τους γραμμή. Ο ΟΤΕ εμπλέκεται από το σπίτι μέχρι το κέντρο και μόνο εκεί. Πάντως παρέ γαϊδουριάς ΟΤΕ δεν έχω πετύχει ως τώρα. Έχω βάλει ADSL μέσω γραμμών ΟΤΕ αλλά με άλλους isp (vivodi και 4net), σε επαρχία. Την ενεργοποίηση την έκαναν σε 3 εργάσιμες περίπου. Γαϊδουριά είδα μόνο από τους παρόχους. :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...