_PrInCe_ Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Γεια σας , Έχω το εξής πρόβλημα!!!!! Έχω μια GeFORCE FX 5200 και αγόρασα μία LG 32” Και θέλω να κάνω την LG σαν οθόνη υπολογιστή … η LG έχεi υποδοχή pc-in Αγόρασα καιεγώ ένα καλώδιο νομίζω vga (αρσενικό-αρσενικό) το έβαλα πίσω στη κάρτα γραφικών και στη ΤV Αποτέλεσμα να βλέπω κανονικά τα αρχικα, τη μπάρα που φορτώνουν τα ΧΡ αλλά σε μία φάση εκεί τελειώνει το φόρτωμα μου βγάζει no signal!!! Όταν έβαλα το καλώδιο με αντάπτορα σε dvi ( νομίζω έτσι λέγεται… την άσπρη έξοδο που έχει) δουλεύει κανονικά αλλά τα χρώματα δεν είναι καθόλου καλά και «φεύγουν» προς τα δεξιά ( όπως τραβάς μία φωτο κουνημένη ) Όταν το συνδέω με την έξοδο της τηλεόρασης s-video (με το αντίστοιχο καλώδιο βέβαια) έχω εικόνα αλλά αρνείται πεισματικά να αλλάξει την ανάλυση από 800χ600 ( δοκίμασα με TVTOOL αλλά πάλι τίποτα) ΥΓ έκανα εγκατάσταση τους τελευταίους drivers της nvidia ( με τους προηγούμενους τουλάχιστον με άφηνε να αλλάξω την ανάλυση στη ΤV οπότε τουλάχιστον να βλέπω καλά…) Έχετε να προτείνεται κάτι άλλο???
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Με Svideo δε προκειται να δεις πανω απο 800x600, δε δινει η καρτα ('πλασματικο 1024x768 δινει MAX). Την οθονη τη συνδεσες στην ιδια θυρα που συνεδεες πριν την οθονη που ειχες στον υπολογιστη? Αν ναι, αυτη τι τυπου ειναι? (VGA, DVI?)
_PrInCe_ Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 την πρώτη φορά την έβαλα στο καρτά γραφηκών εκεί που ήταν το μονιτορ παλιά (vga) και το άλλο άκρο το έβαλα στη pc-in της tv. αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να βλέπω την πρώτη εικόνα που φορτώνουν τα xp αλλά μετά μαυρίλα.... -----Προστέθηκε 24/9/2008 στις 01 : 27 : 08----- Ρώτησα τον τεχνικό εδώ στην εταιρία και μου είπε ότι παίζει πρόβλημα με το refresh ότι έχω περισσότερα HZ από ότι υποστηρίζει η TV… θα το δοκιμάσω όταν πάω σπίτι και θα σας πω Ευχαριστώ για τη βοήθεια J
JIMBOAthens Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Οι περισσότερες LG τηλεοράσεις έχουν ένα κουμπί για autoformat της εικόνας. Με αυτό θα σου διορθώσει αυτόματα και την συχνότητα...
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Ναι το πιο πιθανον ειναι τα Hz (οι TFT-LCD εχουν τυπικα 60, ενω οι CRT με 60 τρεμοπαιζουν πολυ, αρα αν ειχες CRT οθονη μεχρι τωρα (κρινοντας απο την παμπαλαια καρτα γραφικων μαλλον ναι...) ειναι πολυ πιθανον να ειχες ρυθμισει τα Hz πιο ψηλα.
_PrInCe_ Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 βασικά δούλευε πριν πολύ καιρό σε μία acer 19" αλλά εδώ και κάτι μήνες την είχα με μία τηλεόραση συνδεδεμένο από το TV-out .... σε μία φάση έβαλα τη παλιά οθόνη για να το "ξεγελάσω" ότι δουλεύει πια με οθόνη και όχι από το tv-out αλλά δεν έπιασε.... @ george βασικά το pc αυτό το έχω για ταινίες-μουσική... στο σαλόνι ,άμα βάλω μία asus νομίζω (64 ? πλαισιο) θα έχω καλύτερη απόδοση?? το σύστημα είναι αυτό στην υπογραφή.... θα μπορώ να παίζω κανένα παιχνιδάκι ???
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Μηπως ειχες βαλει επιλογη να δειχνει ΜΟΝΟ στο tv out οποτε μολις φορτωνουν τα windows να περναει το σημα μονο απο εκει? Το υπολοιπο συστημα απο τι αποτελειται? (αυτο της υπογραφης ειναι?)
_PrInCe_ Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 εκτός από τροφοδοτικό και κουτί όλα τα άλλα ειναι το ίδιο.... βασικά γιαυτό έβαλα το acer απάνω για να βγάλω αυτή την επιλογή και να ξεκινήσει κανονικά απο την acer (όπως και έγινε!!) αλλά όταν έκανα restart και έβαλα την LG πάλι τα ίδια..... (επίσης ΄΄αμα το βάλω στο dvi δείχνει κανονικά.... με χάλια εικόνα βέβαια...) -----Προστέθηκε 24/9/2008 στις 05 : 56 : 46----- ================================================ λοιπόν το πρόβλημα λύθηκε..... έβαλα την acer και χαμήλωσα ανάλυση-refresh rate (800x600-56 Hz) έκλεισα το pc έβαλα την LG και όλα μία χαρά.... η LG δεν αναγνώριζε την ανάλυση που έστελνε το pc και γιαυτό έβγαζε no signal... ========================================= να βάλω την Asus AGP AH3650 SVGA (Silent , HDTV, 512MB) στα 64? http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1150863&HYKARTAGRAFIKONSINDESI=AGP+8x&category=69977735&catalog=20 και έχετε να προτείνετε κάποια μνήμη για την motherboard της υπογραφής support for robust DDR333 SDRAM memory technology θα μπορώ να τρέξω κανένα παιχνιδάκι ( pro street, mercenaries 2...) Ευχαριστώ πάντως για το χρόνο-βοήθεια σας....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.