Προς το περιεχόμενο

Network Hardware για καινούργιο γραφείο

screwman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους,

Θέλω να δικτυώσω ένα μικρό αρχιτεκτονικό γραφείο που ανοίγω και έχω σκεφτεί πάνω κάτω την μορφή. Το θέμα όμως είναι από που θα προμηθευτώ τα υλικά της δομημένης καλωδίωσης, δηλαδή RACK, patch panel, μπρίζες, κανάλια, καλώδια δικτύου (και τι καλώδιο κιόλας, απλό ή shielded???) και όλα αυτά τα τζίτζαλα. Να πάω σε κάναν Καύκα, να τα παραγγείλω από eshop ή παίζει κάποιο άλλο τέτοιο κατάστημα???

Ακόμη, για switch, τι μάρκα να προτιμήσω? Σκεφτόμουν λόγω απαιτήσεων και κόστους, μήπως έπαιρνα ένα TP-Link 16port full gigabit που έχει περίπου 90 έουρος και δεν έχω διαβάσει και αρνητικά σχόλια...

Δημοσ.

Καλημέρα φιλε μου,

δεν ξερω αν σε ενδιαφερει να το στησεις μονο σου.

Παντως αν σε ενδιαφερει εχω ενα φιλο που κανει αυτη τη δουλεια.Στηνει δηλαδη γραφεια.Πες μου να σου δωσω τηλεφωνο.

Αλλιως αυτα που ειπες για τα υλικα μπορεις οντως να τα παρεις απο Καυκα.Ειναι νομιζω το πληρεστερο μαγαζι.

Οσο για το TPlink οτι εχω αυτης της εταιρειας δουλευει αψογα.

Δημοσ.

Δες σε αυτο το site:

http://www.central-telecom.gr/index_gr.html?ver=12

Οτι θες παραγγελια μεσω τηλεφωνου και το πολυ σε 3 μερες εχεις οτι τους ζητησεις.

Απο εκει εχω προμηθευτει ολα τα υλικα για τη δικια μου επιχειρηση και ειναι ολα αψογης ποιοτητας.

Εαν σε ενδιαφερει εχω ενα Rack επιδαπεδιο 12U που δεν το θελω. Εαν σε ενδιαφερει στειλε μου pm να σου ποσο το πουλαω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...