Προς το περιεχόμενο

Windows XP & Msn Messenger Προβλημα μεγαλο

jose

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

κοιτάξτε τι περίεργο πρόβλημα έχω

οποτε ανοίγω τo pc από κατασταση κλειστή εκεί που πάει να μπει στα windows κολλάει όταν πάει να ανοίξει το msn, το κατάλαβα όταν το απεγκατέστησα και δούλευε κανονικά.

έχω εγκατεστημένο και το kaspersky, τo βγαζω εντελος και κάνει πάλι τα ίδια, οποτε το kaspersky δεν δημιουργεί πρόβλημα, του έκανα και format, του έβαλα αλλα windows χρ και πάλι τα ίδια...

το msn το έχω και ανοίγει κατά την εκκίνηση και συνδέεται από μονο του στο internet, του βάζω επιλογή να το ανοίγω εγώ και όταν παω να το ανοίξω κολλάει το σύστημα.

το περίεργο πάλι είναι ότι όταν του κάνω reset ανοίγει κανονικά... τι να κάνω έχω σαστίσει.

όλο reset κάνω βαρέθηκα...

άλλες προσπάθειες που έχω κάνει είναι, έχω βγάλει όλα τα usb από πίσω μήπως δημιουργούν αυτά το πρόβλημα αλλα τζίφος, το ίδιο ισχύει και με τω καλώδιο ethernet, πάλι τα ίδια.... λύση δεν έχω βρει ακόμα, έχετε να μου προτείνεται κάτι?

ευχαριστώ

Δημοσ.

Το MSN κράσαρε με κάποιες σχετικά παλιές ATI κάρτες γραφικών (πριν 3 χρόνια περιπου) και αυτό διορθωνόταν με ένα απλό update των οδηγών της κάρτας. Δεν νομίζω οτι είναι αυτό εδώ τώρα. Πότε άρχισε το πρόβλημα;

Δημοσ.

τo pc λειτουργούσε κανονικά εδώ και 3 μήνες και ξαφνικά κόλλαγε στην εκκίνηση, και μόλις τo έκανα restart δούλευε κανονικά

τo άλλο περίεργο είναι ότι όταν ανοίγω τo pc, και πατήσω τo reset στην εικόνα εκκινήσεις που σου δείχνει δίσκους,dvd-rom,cpu και ram, τo pc ανοίγει κανονικά, μονο όταν είναι κλειστό και τo αφήσω να bootarei κανονικά μονο τότε κολλάει

Δημοσ.

εφόσον έκανες λες φορματ και μετα σου έκανε πάλι τα ίδια τσέκαρε λίγο το hardware σου.

επίσης όταν έβγαλες το καλώδιο ethernet και πάλι σου κόλαγε ... δοκίμασε να βγάλεις το ethernet κάνε επανεκκίνηση χωρίς να είσαι σε δίκτυο πουθενά και πες εαν κάνει το ίδιο .

Δημοσ.
εφόσον έκανες λες φορματ και μετα σου έκανε πάλι τα ίδια τσέκαρε λίγο το hardware σου.

επίσης όταν έβγαλες το καλώδιο ethernet και πάλι σου κόλαγε ... δοκίμασε να βγάλεις το ethernet κάνε επανεκκίνηση χωρίς να είσαι σε δίκτυο πουθενά και πες εαν κάνει το ίδιο .

έχω βγάλει τo ethernet και δεν είμαι στο δίκτυο και πάλι τo ίδιο, τo άλλο που σκέφτηκα είναι να κανω boot με άλλο δίσκο, τo έκανα, έβαλα έναν άλλον παλαιότερο δίσκο IDE (όχι SATA - ο δίσκος που έχω είναι SATA)

εγκατέστησα τα ίδια windows εγκατέστησα τo msn εκανα τερματισμο και πάλι κάνει τα ίδια... είπα μήπως έφταιγε ο δίσκος, αλλα και πάλι δεν...

άλλαξα θέση το SATA καλώδιο αλλα και πάλι δεν τo διόρθωσε, άλλαξα τροφοδοσία στον δίσκο αλλα και πάλι τα ίδια....

Δημοσ.

αυτό στο κάνει μόνο με το msn? ..

είναι λίγο στοιχειώδες αυτό που μπορεί να σου πω και να ακουστεί ηλίθιο δοκίμασες να κατεβάσεις μια κανονική version ..

μήπως χρησιμοποιείς κάποια beta έκδοση.. :rolleyes:

Δημοσ.

ναι φυσικά έχω βάλει και την 8.5 αλλα και την 8.2 αλλα πάλι τα ίδια...

το τελευταίο που έχω κάνει είναι να βγαλω τον driver από την vga και μόλις το έκανα και άνοιξα πάλι το pc δούλευε κανονικά,

έβαλα μετά έναν άλλον driver παλαιότερο και κόλλαγε πάλι, κατέβασα τον τελευταίο driver τις nvidia και πάλι δημιουργεί το πρόβλημα... τώρα θα κάνω ένα test 3dmark

για να δω...

καποια αλλη συμβουλη??

Δημοσ.

Κάνε ένα update τους drives της κάρτας δικτύου. Ένας φίλος μου είχε πάρει μια καινούρια vga nvidia και του έκανε restart κάθε φορά που έτρεχε το msn και όλα διορθώθηκαν όταν κατέβασε καινούργια drives για την κάρτα δικτύου. (Η δικιά του ήταν onboard). Βέβαια εσύ δεν έχεις ακριβώς το ίδιο πρόβλημα αλλά δεν ξέρεις ποτέ...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...