Alexis407 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Ρε παιδιά έχω ένα πρόβλημα με το pc μου έχω την υποψία ότι είναι ιός αλλά δεν είμαι σίγουρος! Έχω τα Xp Profrsional κ έχω βάλει avg όταν το βάζω να κάνει scan μετά από λίγο το pc κάνει restart! Βάζω το nod32 κ πάλι τα ιδία!!!τι να κάνω???? Έχει τύχει το ίδιο σε κάποιον ? έχω απελπιστεί!
parsifal Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Δεν είναι απαραίτητα ιός, θα μπορούσε να είναι ακόμη και hardware πρόβλημα. Για να αποκλείσεις το θέμα του ιού πάντως, δες αυτό εδώ: [[uBCD4Win HOWTO]], ετοίμασε ένα τέτοιο δισκάκι σε ένα άλλο PC με Internet πρόσβαση και χρησιμοποίησέ το για να σκανάρεις το δικό σου PC.
kfyros Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Μπες σε safe mode (F8 όταν ξεκινάει το PC και επιλογή "Safe mode") και κάνε scan (αν και νομίζω δεν δουλεύει το antivirus σε safe mode). Για να το σκανάρεις από άλλο PC μετά το F8 διάλεξε το "Safe Mode with Networking" Αν έχεις εγκαταστήσει κάποια εφαρμογή πρόσφατα, απεγκατέστησε την. Ή κάνε restore point σε ημερομηνία πριν το πρόβλημα...
lefteragas Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Ρε παιδιά έχω ένα πρόβλημα με το pc μου έχω την υποψία ότι είναι ιός αλλά δεν είμαι σίγουρος!Έχω τα Xp Profrsional κ έχω βάλει avg όταν το βάζω να κάνει scan μετά από λίγο το pc κάνει restart! Βάζω το nod32 κ πάλι τα ιδία!!!τι να κάνω???? Έχει τύχει το ίδιο σε κάποιον ? έχω απελπιστεί! Σε αυτες τις περιπτωσεις Format-Backup-Asap..Μην το σκεφτεσαι πολυ και μην απελπιζεσαι.Σωσε σε ενα cd οτι αρχεια που σου ειναι χρησιμα(Backup) και τραβα στα καπακια ενα (Format) και μετα τσεκαρε αν σου κανει τα ιδια.Αμα στο ξανακανει ειναι καθαρα hardware προβλημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.