gherudos Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Μπείτε όλοι εδώ http://gamers.eurogamer.net//giveaways.php?id=24&flush=true κάντε register,θα σας έρθει email να κάνετε activation κι έπειτα πατήστε εκεί που λέει Little Big Planet giveaways η κάπως έτσι.Θα λάβετε άλλο ένα email και θα σας στείλει σε ένα alert που θα βρείτε τον κωδικό για το παιχνίδι. -----Προστέθηκε 23/9/2008 στις 09 : 46 : 56----- 3000 invites έμειναν,εγώ παίζω ήδη το παιχνίδι είναι απίστευτο!!! -----Προστέθηκε 23/9/2008 στις 10 : 04 : 34----- Κατάφερα και πήρα και 2ο κωδικό!!!!
gherudos Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Πρέπει να προσπαθείς συνέχεια,παιδιά το παιχνίδι τα σπάει!!!Έφυγε η προπαραγγελία μου από το play.com
chill Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Καλά τόσα videos δεν σε είχαν πείσει τόσο καιρό xD? Το έχω προπαραγγείλει εδώ και 6 μήνες, αδιαμφισβήτητα θα είναι το παιχνίδι του χειμώνα για το ps3 . Η σελίδα δεν ανοίγει κρίμα αλλά δεν πειράζει ένας μήνας απέμεινε (ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΑΙ NARIKO EXCLUSIVE ΑΠΌ ΤΟ PLAY.COM νια νια νια xaxa)
alexzzz Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Πήρα και εγώ κλειδί. Το έστειλα και στον κολλητό, άντε να μας πει εντυπώσεις.
gherudos Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Απίστευτο παιχνίδι!!!Πρέπει να είναι full έκδοση γιατί παίζω 2 ώρες και δεν λέει να τελειώσει!!!Το σίγουρο είναι ότι έχει ημερομηνία λήξης το beta.
littlelouievegos Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Ελεος... Δεν μπορουσα να κανω account με τπτ (κολλαγε σε 3 διαφορετικα mail), αν και εχω βασιμες υποψιες οτι παλιοτερα ειχα δημιουργησει account στο eurogamer.. Εαν περισσευει κανα κλειδι και εχει κανεις την καλη διαθεση ας το στειλει με pm
johnnypatras Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Ελεος... Δεν μπορουσα να κανω account με τπτ (κολλαγε σε 3 διαφορετικα mail), αν και εχω βασιμες υποψιες οτι παλιοτερα ειχα δημιουργησει account στο eurogamer.. Εαν περισσευει κανα κλειδι και εχει κανεις την καλη διαθεση ας το στειλει με pm Κι εγώ το ίδιο. Πρέπει να είχα φτιάξει πέρυσι με το Call of Duty Beta. Δεν θυμάμαι όμως ούτε κωδικούς ούτε τίποτα γιατί πάλι έτσι βιαστικά τα είχα κάνει. Προσπαθώ κι εγώ, πήρα mail, αλλά δεν μπορώ να κάνω login με τίποτα. Αν σε κάποιον περισσεύουν κι έχει την ευγενή καλοσύνη, pm.
Udontneed2know Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Εγω προσπαθω, προσπαθω, τιποτε.... μπορει το invite να καλυψει 2 ps3? οχι ε?
mihranalthaqafi Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 xaxaxaxa πρεπει να πηρα το τελευταιο key γιατι οταν μπηκα στην σελιδα ελεγε 1 key remaning..
chill Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Και εγώ στα λιγότερα από 50 το πήρα . Thanks gherudos για το info. -----Προστέθηκε 24/9/2008 στις 01 : 22 : 42----- Πάνω που πήγαινα για ύπνο με κόλλησε το άτιμο στην τηλεόραση . Πάρα πολύ ωραίο παιχνιδάκι. Βack to platform games μετά από πολλά χρονιά με ένα διαμαντάκι. Έρχεται τον άλλο μήνα, μαζί με το home, άντε να ανοίξουμε και λιγάκι την κονσόλα....
pantnick Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Πήρα και εγώ κλειδί. Το έστειλα και στον κολλητό, άντε να μας πει εντυπώσεις. ο κολλητός μετά απο ξεσκόνισμα του ps3 το οποίο είχε να ανοίξει 7 μήνες περίπου έφαγε μια φρίκη γιατι δεν άνοιγαν οι μοχλοί...τελείωσε η μπαταρία οπότε πέρασε γρήγορα το πάγωμα...μετά μου έβγαζε λάθος κωδικό όταν έβαζα το key...Με τους 3 λογαριασμούς που δοκίμασα...Με τον Αγγλικό λογαριασμό όμως λειτούργησε και το κατεβάζω τώρα... Εσυ κάτσε κ πίνε ρετσίνες Ορέστη Μακρή.
Apokleiros Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 ο κολλητός μετά απο ξεσκόνισμα του ps3 το οποίο είχε να ανοίξει 7 μήνες περίπου έφαγε μια φρίκη γιατι δεν άνοιγαν οι μοχλοί...τελείωσε η μπαταρία οπότε πέρασε γρήγορα το πάγωμα...μετά μου έβγαζε λάθος κωδικό όταν έβαζα το key...Με τους 3 λογαριασμούς που δοκίμασα...Με τον Αγγλικό λογαριασμό όμως λειτούργησε και το κατεβάζω τώρα... Εσυ κάτσε κ πίνε ρετσίνες Ορέστη Μακρή. Ασε φιλαρακο αυτα τα περασα και εγω swifer, ειναι ατιμη σκονοπαγηδα .... Οπως λεει και ο polakis για πειτε πως πανε τα χοροπηδητα με τα αρκουδια? Ειναι καλο, εχει ουσια το game? Η΄ μετα απο λιγο παμε για αλλα...! Πειτε ρε παιδια τιποτα να δουμε αποψεις....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.