Προς το περιεχόμενο

ποια mobo με all in one

kavatzoulas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

οπως και ο τιτλος αναζητω για αγορα μια οποιαδηποτε μητρικη καρτα με καλη ενσωματωμενη καρτα γραφικων μεχρι 100 ευρω και για cpu intel dual core or amd dual o triple core.θελω να τα εχει ενσωματωμενα γιατι θα μπει σε ενα πολυ μικρο κουτι για ενα project σε αυτοκινητο.

ευχαριστω για τις βοηθεια σας.

Δημοσ.

Εαν σε απασχολουν τα games(οσο γινετε βεβαια με ενσωματωμενη..) μπορεις να ριξεις μια ματια κ σε 780g που εχει την hd3200.

Δημοσ.

ευχαριστω για τις απαντησεις σας...

οχι τα games δεν με απασχολουν καθολου, μονο ταινειες ,μουσικη , office και λιγο photoshop προτειμω να επενδυσω σε επεξεργαστη και μνημη.

προτειμω να επενδυσω σε επεξεργαστη και μνημη

Δημοσ.
...μονο ταινειες ,μουσικη , office και λιγο photoshop

Βεβαιώσου τότε ότι έχει hdmi ή hdtv, optical ή spdif (coaxial) και καλό audio chipset...

• Moderators
Δημοσ.

Γιατι να βεβαιωθει για HDMI? Αφου σε αυτοκινητο θα το βαλει...

Δε το ξερα οτι οι 7'' και οι 9'' οθονες που μπαινουν σε αυτοκινητα ειναι hd :P

Εκτος αν το θελει για καμια 'καγκουρια' με τηλεοραση στο πορτμπαγκαζ.

Αν προκειται φιλε μου να το βαλεις σε μικρο κουτι, εγω προσωπικα θα προτιμουσα καποιον Energy Efficient AthlonX2..

Δημοσ.
Γιατι να βεβαιωθει για HDMI? Αφου σε αυτοκινητο θα το βαλει...

Δε το ξερα οτι οι 7'' και οι 9'' οθονες που μπαινουν σε αυτοκινητα ειναι hd :P

Εκτος αν το θελει για καμια 'καγκουρια' με τηλεοραση στο πορτμπαγκαζ.

Αν προκειται φιλε μου να το βαλεις σε μικρο κουτι, εγω προσωπικα θα προτιμουσα καποιον Energy Efficient AthlonX2..

αν και δεν σας κρυβω οτι ειχα σκεφτει την εγκατασταση σε αυτοκινητο (σε καποιο μελλοντικο project) απλα τωρα θελω να χρησιμοποιησω το κουτι απο εναν apple powermac G3 που εχω στην αποθηκη και δυστηχως ο χωρος για vga ειναι περιορισμενος.

δεν θελω κατι σε ATOM αλλα κανονικο διπυρηνο-τετραπυρηνο και κατα προτιμηση ΙΝΤΕL.

ευχαριστω

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...