Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αντε παλι ρε παιδια τα ιδια.αλλη δουλεια η microsoft δεν εχει απο το να ενημερωνει εμας ολους αυτους τους αθωους users που το μονο που κανουμε ειναι να σερφαρουμε στο internet.ψεματα ρε παιδια ;; εγω βασικα πιστευω πως και το wga εχει ηδη βγει εχει ηδη σπαστει απο τους γνωστους αγνωστους και απλα μας λεει : ε εσεις που ξερουμε πως εχετε σπασμενα (κρακαρισμενα windows ) σας ενημερωνουμε οτι ηρθε ( ο μπαρκουλης) (ακυρο) ενα νεο προγραμμα για το οποιο την μια εβδομαδα δεν θα μπορειτε να κανετε update και την αλλη θα αφησουμε ελευθερο το σπασμενο αρχειο για να μπορειτε να ενημερωνετε τον υπολογιστης με τα update που βγαλαμε γιατι αλλη δουλεια δεν εχουμε απο το να σας χαλαμε το pc με update και μετα να λεμε πως εγινε ενα λαθος σε ενα κωδικα και μετα σε αλλο κωδικα και μετα και μετα και μετα ......στοπ.Ανοιξτε μια amstel γιατι ετσι σας αρεσει.μα καλα πανε καλα οι ανθρωποι..παιδες ελληνων αν δεν υπηρχε γαζι δεν θα μας δουλευανε και θα μενανε ανεργοι τα κακομοιρα τα παιδια.τελος.

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

>ταχύτερη πρόσβαση σε αναβαθμίσεις και πλουσιότερες εμπειρίες :devil:

Μα από εκεί δεν ξεκινάνε όλα; Αυτός δεν είναι ο σκοπός τις ζωής;

Κοίτα να δεις πόσο απλό ήταν τελικά....

Δημοσ.

Οι συνέπειες της χρήσης πειρατικού λογισμικού μπορεί να αποβούν ιδιαίτερα επιζήμιες, καθώς υπάρχουν περιπτώσεις παράνομου λογισμικού που περιέχουν κωδικούς σχεδιασμένους για να προσφέρουν στον παράνομο αντιγραφέα εύκολη πρόσβαση σε αποθηκευμένα αρχεία του Ηλεκτρονικού Υπολογιστή, δίνοντάς του ακόμα και τη δυνατότητα να αποκτήσει τον πλήρη έλεγχό του. Σημειώνεται ότι εκατομμύρια καταναλωτές και επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο πλήττονται ετησίως από πλαστό λογισμικό, το οποίο έχουν αγοράσει χωρίς να έχουν επίγνωση.

ηθελα να ξερα αυτο το σχολιο αν ειναι της ιδιας της M$ η του capital.gr...

α,ρε μεχρι κι οτι θα παμε στην κολαση θα μας πουν σε λιγο,αν απλωσουμε το χερι στο απαγορευμενο-και κρακαρισμενο-λογισμικο..

απαπαπαπ

Δημοσ.

καλά αυτο το ''πλουσιότερες εμπειρίες'' και το ''απολαμβάνουν τα οφέλη από τα προϊόντα της'' με σκότωσε, δεν άντεξα άλλο, λύγισα και δάκρυσα...

Λογικό ήταν να το βγάλει τώρα που τα ΧΡ σταμάτησαν να παράγονται...Πρέπει να σπρώξουμε και τα βίστα που δεν τσουλάνε όσο θα θέλαμε...Τωρα όσον αφορά τις αναβαθμίσεις δεν μου φαίνονται και τόσο συγκλονιστικές. Τόσα χρόνια τα ΧΡ έχουν φτάσει σε πολύ καλό επίπεδο σταθερότητας και ασφάλειας (λες και έχω τα αρχεία του κράτους στον υπολογιστή μου ή θα κάτσει κανένας να ασχοληθεί με το μηχάνημά μου), έχει βγει το SP3 οπότε δε νομίζω να λείψει και από κανέναν καμια πλούσια εμπειρία...

Παρεπιπτόντως μεταξύ των 2 δωρεάν λειτουργικών που κυκλοφορούν, μάλλον τα ΧΡ θα διάλεγα. Για τα λίνουξ θα προσπαθήσω αργότερα.

Τα ΧΡ μου είναι αγορασμένα γιατί έχω φορητό, οπότε ας μη με κυνηγήσει η microsoft ;)

Δημοσ.

Εγω παλι, ακομα να βρω τι ειναι αυτες οι "πλουσιες εμπειριες" που απολαμβανω οντας νομιμος κατοχος.

Kαι τι ακριβως εννοει οτι οι εταιριες πλητονται απο πλαστο λογισμικο; Υπαρχει δηλαδη MS Office που ενω μοιαζει, δεν ειναι αυτο; Κατι σαν τα πλαστα χαρτονομισματα πχ;

Ας ελεγαν οτι θελουν να μειωσουν το νουμερο των μη νομιμων αντιτυπων, οχι να βγαινουν να λενε αυτα τα κουφα.

• Super Moderators
Δημοσ.
το εχει δοκιμασει κανεις και του κλειδωσε το pc?

το δοκίμασα στο 2ο pc...

βγαίνει το κλασικό ενοχλητικό σηματάκι στο taskbar με μόνιμο message στο desktop...

τα οποία φεύγουν βέβαια με τον γνωστό κλασικό τρόπο όπως και με τα προηγούμενα WGA :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...