Moderators GeorgeMan Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Κακα τα ψεμματα, απο τα μαθηματα οδηγησης ΔΕ μαθαινεις να οδηγας. Εγω π.χ. σκεφτομουν διάφορα στην αρχη οταν ηθελα να παω καπου, οπως το 'πως θα παρκαρω, που, αν θα βρω, μη κανω καμια ζημιουλα' κτλ. Επισης πρεπει να ξερεις να πηγαινεις καπου, και να ξερεις και εναλλακτικες, γιατι κανεις δε σου εγγυαται οτι δε θα ξεχασεις ενα στενακι ή οτι θα ειναι κυκλοφορισιμοι ολοι οι δρομοι. Στην αρχη πιθανον π.χ. σε καποιο φαναρι να εχεις ξεχασει ταχυτητα και ασυναισθητα νομιζοντας οτι εβαλες νεκρα να αφησεις το συμπλεκτη και να σβησει ή να αφηνεις ατσαλα γενικα το συμπλεκτη και να κανει διάφορα το αυτοκινητο. Αλλα ετσι ειναι, αυτα ειναι ολα καθαρα θεμα συνηθειας και ξεπερνιωνται παρα πολυ γρηγορα. Σου λεω εδω και αρκετες μερες δε με εχω πιασει να κανω βλακειες Ασε που πλεον μπορω να συζηταω την ωρα που οδηγαω, στην αρχη κατι τετοιο ηταν δυσκολο. Συμπερασμα: Αμα το αφησεις απο τα μαθηματα για αρκετο διαστημα, μετα θα ειναι σα να μη ξερεις. Οσο περισσοτερα χιλιομετρα κανεις τοσο πιο ευκολα το ξανασυνηθιζεις μετα απο αρκετο διαστημα 'απουσιας'. Ετσι ειναι με πολλα πραγματα
Chrisxxx Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 μα αμα δεν το εξασκεις κατι το ξεχνας ειδικα αν ειναι κατι που μισοξερεις Με τα μαθηματα οδηγησης μαθαινεις 5-6 βασικα πραγματα μετα με τον καιρο μαθαινεις να οδηγεις σωστα. Αν τωρα παρεις το διπλωμα αλλά δεν εχεις αμαξι να οδηγησεις μετα απο 2-3 χρονια δεν θα θυμασαι τιποτα και θα ψαχνεις καποιον να σου δειξει παλι τα βασικα για να τα θυμηθεις, Αν απο την αλλη πας να παρεις διπλωμα στα 25-30 δυσκολευεσαι περισσοτερο γιατι οσο να'ναι οταν εισαι μικροτερος εχεις περισσοτερο θρασος και μαθαινεις πιο ευκολα. Οποτε το ιδανικο ειναι να μαθεις να οδηγεις νωρις αλλά και τον 1ο χρονο να παιρνεις συνεχεια το αμαξι ωστε να αποκτησεις καποιες παραστασεις. Απο εκει και περα οσα χρονια και αν περασουν δεν προκειται να ξεχασεις τιποτα. Αν παλι παρεις το διπλωμα και δεν οδηγησεις αμεσως ειναι δωρο αδωρο.
evabb Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Με τα μαθηματα οδηγησης μαθαινεις 5-6 βασικα πραγματα μετα με τον καιρο μαθαινεις να οδηγεις σωστα. Αν τωρα παρεις το διπλωμα αλλά δεν εχεις αμαξι να οδηγησεις μετα απο 2-3 χρονια δεν θα θυμασαι τιποτα και θα ψαχνεις καποιον να σου δειξει παλι τα βασικα για να τα θυμηθεις, Αν απο την αλλη πας να παρεις διπλωμα στα 25-30 δυσκολευεσαι περισσοτερο γιατι οσο να'ναι οταν εισαι μικροτερος εχεις περισσοτερο θρασος και μαθαινεις πιο ευκολα. Οποτε το ιδανικο ειναι να μαθεις να οδηγεις νωρις αλλά και τον 1ο χρονο να παιρνεις συνεχεια το αμαξι ωστε να αποκτησεις καποιες παραστασεις. Απο εκει και περα οσα χρονια και αν περασουν δεν προκειται να ξεχασεις τιποτα. Αν παλι παρεις το διπλωμα και δεν οδηγησεις αμεσως ειναι δωρο αδωρο. και να φανταστεις χλεβαζουν καποιοι που δεν εχω διπλωμα ενω τους εξηγω οτι δεν εχω τουτου κι ουτε προκειται να παρω συντομα. παντως συμφωνω απολυτα με αυτα που λες ακομα κι αν δεν εχω ιδεα απο οδηγηση, ολα αυτα ειναι απολυτως λογικα
akpe Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 και να φανταστεις χλεβαζουν καποιοι που δεν εχω διπλωμα[...] Απολύτως φυσιολογικό απο τη στιγμή που κάποτε το αυτοκίνητο ήταν εργαλείο και έπαιρνες το δίπλωμα όταν το χρειαζόσουν, ενώ τώρα μερικοί το'χουν για ξεκαυλωτήρι.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Το διπλωμα εχουν για ξεκαυλωτήρι? (ωχ κι αλλο νεο ειδος τυριου μετα το σουροτΥρι και το τρυπητΥρι :p ) Παντως εχω απέχω απ αυτο, δεν ειναι ξεκαυλωτηρι ενα Tipάκι του 1992 ή ενα Dedrούλι του 1994... Απλα με τη πρωτη ευκαιρια το χρησιμοποιω για να μαθω.
dreaming123 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Δεν υπάρχει πιο βαρετό πράγμα (κατά τη γνώμη μου) από την οδήγηση. 1η δευτέρα, 1η δευτέρα, και τα νεύρα μου κορδόνια μετά από 10 λεπτά. Απλά είναι αναγκαίο κακό και επαγγελματικά και για τις ηλίθιες τις γκόμενες που δε μπορούνε αλλιώς (άλλο θέμα αυτό αλλά ισχύει στο 99% των περιπτώσεων). Συμφωνώ απόλυτα!!!Αν και με ξεπέρασες...Εγω το πήρα πριν κάτι μήνες γιατι χρειάστηκε αλλιώς....Μηχανάκι και πάλι μηχανάκι..
Material_Defender_1032 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Δεν υπάρχει πιο βαρετό πράγμα (κατά τη γνώμη μου) από την οδήγηση. 1η δευτέρα, 1η δευτέρα, και τα νεύρα μου κορδόνια μετά από 10 λεπτά. Απλά είναι αναγκαίο κακό και επαγγελματικά και για τις ηλίθιες τις γκόμενες που δε μπορούνε αλλιώς (άλλο θέμα αυτό αλλά ισχύει στο 99% των περιπτώσεων). Μπορείς να αγοράσεις και ένα ημι-αυτόματο/σειριακό και να ξεχάσεις όλη αυτή την ταλαιπωρία. Σου μιλάει κάτοχος Aygo+ MMT.
Snolly Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Μπορείς να αγοράσεις και ένα ημι-αυτόματο/σειριακό και να ξεχάσεις όλη αυτή την ταλαιπωρία. Σου μιλάει κάτοχος Aygo+ MMT. Έχεις και καμιά λύση για να πάψουν οι γκόμενες να είναι ηλίθιες;
Material_Defender_1032 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Έχεις και καμιά λύση για να πάψουν οι γκόμενες να είναι ηλίθιες; λοβοτομή??
insomniaK Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Έχεις και καμιά λύση για να πάψουν οι γκόμενες να είναι ηλίθιες; Γύρισε το...
duende Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Δεν υπάρχει πιο βαρετό πράγμα (κατά τη γνώμη μου) από την οδήγηση. 1η δευτέρα, 1η δευτέρα, και τα νεύρα μου κορδόνια μετά από 10 λεπτά. Απλά είναι αναγκαίο κακό και επαγγελματικά και για τις ηλίθιες τις γκόμενες που δε μπορούνε αλλιώς (άλλο θέμα αυτό αλλά ισχύει στο 99% των περιπτώσεων). how true..ειδικα στην αθηνα η οδηγηση ειναι πιο πολυ ταλαιπωρια παρα διευκολυνση..(και μη πει κανεις για τα μμε ειναι για τα μπαζα) τωρα για τις γκομενες..ειναι στα γονιδια τους,τι να σου πω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.