Antwni Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Τι προγράμματα έχετε στον υπολογιστή σας??
million_voices Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Σιγά μην σου πω εγω ξερω και του τα εστειλα με pm btw αλλαξε wallpaper:p
KnightRider Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Αντε θα πω εγώ 1 το πιο καλό για αναπαραγωγή DVD είναι Corel WinDVD 9 Plus και έχει digital natural motion για φυσικές κοινούμενες εικόνες δηλ να εξαλείψει το τρεμόπαιγμα της εικόνας και έχει HD enhancement ψευδομετατροπή σε High Definition.
pluss Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Τι προγράμματα έχετε στον υπολογιστή σας??Πολλά και διάφορα!
million_voices Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Πολλά και διάφορα! δεν ειναι και τοσα πολλα
Nord_Chaos Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Εχω καμια εικοσαρια προγραμματα εγκατεστημενα στα windows εκ των οποιων τα μισα ειναι εφαρμογες antivirus,antispyware,antimalware,antirootkit,anti-ελα αν δεις,firewall... ασφαλες ιντερνετ χωρις αυτα κατα την αποψη μου δεν γινεται.. Τα αλλα μισα ειναι εφαρμογες γραφειου και κατι Sopcast και TVUplayer για να βλεπω ζωντανη μπαλιτσα στο ιντερνετ..
parsifal Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Σας βλέπω. Τέλος με την "ώρα του παιδιού", σοβαρές απαντήσεις από εδώ και κάτω...
Manosdoc Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 WMP 11 x64 7zip x64 Mozilla Minefield WLM 9beta VLC 1.0 nightlies utorrent 1.8.1beta Winamp 5.54.1 Imgburn 2.4.2 Infrarecorder 0.45 x64 Windows Mail x64
parsifal Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Σε Windows, τα παρακάτω: Audacity LAME BeSweetGUI delaycut mp3DirectCut MP3Gain Mp3tag foobar2000 Winamp CDBurnerXP DAEMON Tools HDD Health ImgBurn InfraRecorder Nero CD-DVD Speed Google SketchUp Foxit Reader Adobe Reader Ghostscript GSView Google Earth InkScape IrfanView OptiPNG Paint.NET PDFCreator UnFREEz CCleaner Cobian Backup CoreTemp CPU-Z HD Tune HDTach JkDefrag GUI SIW SpeedFan Sysinternals Suite TeraCopy Unlocker 7-Zip Notepad++ UnxUtils Wink Mozilla Thunderbird Mozilla Firefox Pidgin Azureus Ekiga FileZilla FileZilla Server Free Download Manager KompoZer NetMeter PuTTY Shup TightVNC WinSCP OpenOffice.Org Code::Blocks Dia MinGW Developer Studio Avira Antivir PE Classic Spybot - Search & Destroy Windows Defender ZoneAlarm Free AutoGordianKnot Avisynth Avidemux AVI-Mux GUI ChapterXtractor CutterMaran DGMPGDec DScaler DVD Decrypter DVD Flick DVD Shrink DVDFab HD Decrypter DVDlab PRO ffdshow beta5 FLV Extract GraphStudio GSpot Haali Media Splitter HC Encoder ImagoMPEG-Muxer Media Player Clasic patched Media Player Clasic - Homecinema MediaCoder MediaInfo MeGUI mkvtoolnix MKVExtractGUI Mpg2Cut2 PVAStrumento QT Lite Real Alternative Lite SubRip Subtitle Workshop tsMuxeR VirtualDub VirtualDubMod Virtual VCR VLC VobEdit VobSub (με ανενεργό το DVobSub.ax) Yamb VirtualBox Μπορεί να μου ξέφυγαν και μερικά. Πάντως, εξαιρουμένου του Λ/Σ, μόνο ένα εμπορικό πρόγραμμα βρίσκεται αυτήν τη στιγμή εγκατεστημένο στο σύστημά μου.
Manosdoc Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Μπορεί να μου ξέφυγαν και μερικά. Πάντως, εξαιρουμένου του Λ/Σ, μόνο ένα εμπορικό πρόγραμμα βρίσκεται αυτήν τη στιγμή εγκατεστημένο στο σύστημά μου. Και πολύ καλά κάνεις.
nurse Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Ας εκμεταλλευτώ την ερώτηση του φίλου και να ρωτήσω και εγώ με τη σειρά μου, Σε 64bit vista τι προγράμματα έχετε επιλέξει να βάλετε, ώστε να εκμεταλλεύεστε τα 64bit; (έκανα την ίδια ερώτηση και αλλού αλλά μάλλον ήταν σε λάθος θεματολογική κατηγορία).
actorius Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Ελπίζω να μη βγλαινω off topic, αλλά κοιτάξτε τo http://wakoopa.com αν δεν το ξέρετε. Θα πάρετε πολλές ιδέες για προγράματα που ισως σας ενδιαφέρουν αλλά δεν τα γνωρίζατε. Και με εγκατάσταση του tracker στο pc σας θα έχετε ωραία στατιστικά για το ποιά apps και πόσο τα χρησιμοποιείτε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.