nickoleros Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Τώρα αυτο ειναι φυσιολογικό??? 99% physical memory? χώρις σχεδόν τίποτα ανοιχτό?εχω απενεργοποιησει το superfetch αλλα και πριν μου έκανε το ίδιο!!! και είναι σπαστικό μετά απο κάνα 2ωρο και εχει κατελημένα 1,5-2 Gram χωρίς να κάνω τπτ (athlon x2 6000,4g ram 800 geil ultra,ati 1959xtx) εχω κανει scan με avg +super atnispyware pro και δεν έχω τπτ και βέβαια αν κάνω κάτι setup γίνεται αυτο και το pc σέρνεται έλεος τι θέλει 8 g??? sp sp3 & vista utlimate x32 δεν το έκανε αυτο..αλλα αφου εβαλα 4g είπα να παω σε χ64
paranoid_gr Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Κοιτα φιλε εχω και εγω παρομοια προβληματα με το δικο μ μηχανημα.εβαλα τα ιδια windows με εσενα και το μετανιωνω καθε μερα που βαριεμαι να αλλαξω παλι λογισμικο.βεβαια εμενα τα προβληματα δεν ειναι τοσο μεγαλα.εγω προσωπικα σου εχω 2 λυσεις.. 1η ..ΑΛΛΑΞΕ windows 2η..(αν βαριεσαι)κατεβασε ενα προγραμμα που λεγεται minimen και θα βοηθησει λιγο την κατασταση.το προγραμμα αυτο μειωνει τον χωρο που καταλαμβανουν τα προγραμματα στην μνημη.
nickoleros Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 ε...καλα ποθ δε θα ήθελε format κάνοθμε και τπτ αλλο στα pc απο τοτε που τα πήραμε...τεσπα θα πάω για vista ultimate x32με μια lite εκδοση και τέλος...η καλύτερα πάλι τα χp?θα δουμε.....
Manosdoc Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Όχι, κάτι είναι τελείως λάθος. Κάτι δεν λειτουργείς σωστά. Δεν μπορεί να swappάρει 2000ΜΒ/12000ΜΒ Κάτι σου έχει κάνει hog όλη την μνήμη. -----Προστέθηκε 24/9/2008 στις 02 : 12 : 53----- Κ1η ..ΑΛΛΑΞΕ windows 2η..(αν βαριεσαι)κατεβασε ενα προγραμμα που λεγεται minimen και θα βοηθησει λιγο την κατασταση.το προγραμμα αυτο μειωνει τον χωρο που καταλαμβανουν τα προγραμματα στην μνημη. Προγράμματα τύπου minimem είναι επικίνδυνα και άχρηστα.
Manosdoc Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ AVG?? Θυμήσου ΑΝ στο έκανε αυτό όταν τα εγκατέστησες πρώτη φορά. Αν όχι, Τότε κάτι τραβάει όλη την μνήμη σε σημείο που να έχει πεθάνει στο Swap. Ψάξε στις διεργασίες.
nickoleros Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 το βρήκα!!!!!!!!! τελικά ήταν το power iso οταν έκανα mount image εβγαζε αυτο το πρόβλημα....αλλα παλι θα παω για format εκανα τα ultimate sp1 χ64 με το vlite 1,40g είχε αρκετά άχρηστα...λέτε να έχει διαφορά?
Manosdoc Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 το βρήκα!!!!!!!!! τελικά ήταν το power iso οταν έκανα mount image εβγαζε αυτο το πρόβλημα....αλλα παλι θα παω για format εκανα τα ultimate sp1 χ64 με το vlite 1,40g είχε αρκετά άχρηστα...λέτε να έχει διαφορά? Ναι θα δεις μια διαφορά. Όμως και προβλήματα, καθώς το vlite δεν έχι ωριμάσει ακόμη καλά.
nickoleros Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 To χεις δοκιμασει και σου βγαλε προβλημα????δε νομίζω οτι το να βγαλεις τα αθλια παιχνιδια screensavers wallpapres drivers που δε θα χρησιμοποιησεις ποτε το mediacender και αλλα αχρηστα "καλούδια" θα κάνει τα vista πιο unstable απο οτι είναι και αν πει κάποιος οτι όλα ειναι καλά τότε δε θα κάναμε καθε λίγο format εκτος και αν παιζουμε πασιεντζα ζωγραφίζουμε στο paint και παιζουμε ολη μερα ταβλι στο zoo....τεσπα δεν έχεις άδικο απλα πιστεύω πως μπορει να δημιουργίσει προβλήματα αν βγάλεις services που δε πρέπει,,,,θα το δοκιμάσω απο βδομάδα που ερχεται και η καινουργια μ καρτουλα (gainward 4850 gs) και θα δω....
Manosdoc Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 To χεις δοκιμασει και σου βγαλε προβλημα????δε νομίζω οτι το να βγαλεις τα αθλια παιχνιδια screensavers wallpapres drivers που δε θα χρησιμοποιησεις ποτε το mediacender και αλλα αχρηστα "καλούδια" θα κάνει τα vista πιο unstable απο οτι είναι και αν πει κάποιος οτι όλα ειναι καλά τότε δε θα κάναμε καθε λίγο format εκτος και αν παιζουμε πασιεντζα ζωγραφίζουμε στο paint και παιζουμε ολη μερα ταβλι στο zoo....τεσπα δεν έχεις άδικο απλα πιστεύω πως μπορει να δημιουργίσει προβλήματα αν βγάλεις services που δε πρέπει,,,,θα το δοκιμάσω απο βδομάδα που ερχεται και η καινουργια μ καρτουλα (gainward 4850 gs) και θα δω.... Το θέμα είναι ότι διαφορά επιδόσεων δεν θα δεις, απλά ελαφραίνεις την εγκατάσταση. Αντί για 10GB θα φτάσει 6GB. Όμως δεν έχει γίνει σωστό implementation ακόμη σε όλα τα αφαιρούμενα στοιχεία και βλέπεις "προβλήματα" που κανονικά δεν έπρεπε να υπάρχουν. Δοκίμασε και θα δεις. Κάποια στιγμή θα ωριμάσει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.