Αmbient Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Για αρχή θα σας πω ότι έχω: 1)vista 64 sp 1 2)asus rampage formula 3)geforce 9800 gtx Λπν βάζω να κανει install το αυθεντικότατο cd της geforce και εκεί που φθάνει στα μισά και τρώει λίγο κόλλημα, με βγάζει μήνυμα (δεν θυμάμαι ακριβώς) των windows ότι ο driver είναι επικύνδυνος και ότι τελος πάντων δεν αναγνωρίζεται από τον κατασκευαστή του κατι τέτοιο και έχει 2 επιλογές: a)να τερματιστεί το install να συνεχιστεί ετσι και αλλιώς Εγώ εννοείται πατάω το ( αλλά μόλις ολοκληρώνεται "ΚΑΙ ΚΑΛΑ" το install και λίγο πριν κάνει επανεκίνηση μου βγάζει άλλο μήνυμα και μου λέει οτι το installation μπορεί να μην έγινε σωστά. Το ίδιο συμβαίνει και με driver που έχω κατεβάσει απο την ίδια την nvidia..... ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΛΥΣΗ....
ArisG88 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Απενεργοποιεις τις βλακειες με τις προειδοποιησεις και κατεβαζεις τους τελευταιους drivers απο την nvidia και καθαρισες
talos_2002 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Μετά την επανεκκίνηση, είναι όλα καλά;
Αmbient Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Μετά την επανεκκίνηση, είναι όλα καλά; Βασικά ναι είναι ολα καλά και αμα ηταν για κάποιο άλλο hardware δεν θα με πείραζε, αλλά όχι και την κάρτα γραφικών! Αnyway αν πιστεύετε οτι δεν πειράζει οκ, αλλά μου φαένεται ύποπτο που δεν αναγνορίζει, ούτε το αυθεντικότατο cd, ούτε και τον πιο πρόσφατο driver από τη ίδια την nvidia...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.