Alkan Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Εχει συζητηθεί πολλές φορές μάλλον παλαιότερα , αλλά με ένα γρήγορο search που έκανα δεν βρήκα κάτι που να με καλύπτει. Θα ήθελα όλες οι σελίδες που πληκτρολογώ να φιλτράρονται από αυτό, & μόνο με κάποιο κωδικό να μου επιτρέπει να της ανοίξω. Έχει να προτείνει κανείς κάτι ?
micos000 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Μήπως εννοείς τον Σύμβουλο του Internet Explorer? (Εργαλεία->Επιλογές Internet->Περιεχόμενο και κλικ στην Ενεργοποίηση του Σύμβουλου). Αλλιώς δεν κατάλαβα ακριβώς τι θέλεις να κάνεις.
patentapc Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Και εγώ ψάχνω να βρώ κάποιον τρόπο να κλειδώσω κάποιες σελίδες ή με συγκεκριμένο περιεχόμενο υπάρχει κάποιος τρόπος? διότι στον σύμβουλο έχει να κλειδωσεις τα πάντα και να γράψεις ποιές σελίδες θα επιτρέπονται να ανοίξεις!
Physics_Rulez Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Αν δεν κάνω λάθος γίνεται πολύ απλά μέσω του αρχείου hosts. Για ψάξε λίγο.. http://www.mvps.org/winhelp2002/hosts.htm
patentapc Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Όχι οχι μάλλον εγώ δεν το εξήγησα σωστά! Θέλω κάποιο πρόγραμμα που να σκανάρει π.χ. την σελίδα πρίν την εμφανίση για λέξεις όπως σεξ και τα λοιπά οπότε μετά να μην την ανοίγει ή να ζητάει κωδικό! Για να μην μάθει ο μικρός τον έξω κόσμο απο τώρα!!!!
dimitris212 Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Ίσως να εννοεις αυτό: http://www.salfeld.com/software/parentalcontrol/index.html είναι πάρα πολύ καλό το έχω χρησιμοποιήσει. Επίσης αν δεν κάνω λάθος και κάποια καινούρια antivirus πχ Panda έχουν Parental Control
simossays Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 αν και δεν έχω παιδιά, με αφορμή μια ενημέρωση της Infoquest είδα το Magic Desktop που είναι γι'αυτή τη δουλειά, μεταμορφώνει το desktop σου.
drk2276 Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 θα σε βοηθησει να ψαξεις στο google για internet filtering software .δες και εδω .εχουν τα top 10 . τα παραπανω ειναι με πληρωμη .ενα free που βρηκα αλλα δεν εχω χρησιμοποιησει ειναι αυτο.ελπιζω να σε βοηθησα λιγακι!
kinitos Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 αν και παλιο ηθελα κατι να μαθω αν υπαρχει προγραμμα που να κλειδωνει οχι to youtube αλλα σελιδες μεσα στο youtube. λογικα οχι ε?
alexzzz Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Τι εννοείς με το "σελίδες μέσα στο youtube" ;
micos000 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Μάλλον εννοεί τα κανάλια του youtube. Όχι, δεν μπορείς να κάνεις κάτι τέτοιο απ' ότι ξέρω.
kinitos Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Σε πάει από βίντεο σε βίντεο , δεξιά που έχει κάποια όμοια, αν πατήσεις κάποιο να μην το ανοίγει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα