Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχει συζητηθεί πολλές φορές μάλλον παλαιότερα , αλλά με ένα γρήγορο search που έκανα δεν βρήκα κάτι που να με καλύπτει.

Θα ήθελα όλες οι σελίδες που πληκτρολογώ να φιλτράρονται από αυτό, & μόνο με κάποιο κωδικό να μου επιτρέπει να της ανοίξω.

Έχει να προτείνει κανείς κάτι ?

Δημοσ.

Μήπως εννοείς τον Σύμβουλο του Internet Explorer? (Εργαλεία->Επιλογές Internet->Περιεχόμενο και κλικ στην Ενεργοποίηση του Σύμβουλου).

Αλλιώς δεν κατάλαβα ακριβώς τι θέλεις να κάνεις.

• 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

Και εγώ ψάχνω να βρώ κάποιον τρόπο να κλειδώσω κάποιες σελίδες ή με συγκεκριμένο περιεχόμενο υπάρχει κάποιος τρόπος? διότι στον σύμβουλο έχει να κλειδωσεις τα πάντα και να γράψεις ποιές σελίδες θα επιτρέπονται να ανοίξεις!

Δημοσ.

Όχι οχι μάλλον εγώ δεν το εξήγησα σωστά! Θέλω κάποιο πρόγραμμα που να σκανάρει π.χ. την σελίδα πρίν την εμφανίση για λέξεις όπως σεξ και τα λοιπά οπότε μετά να μην την ανοίγει ή να ζητάει κωδικό! Για να μην μάθει ο μικρός τον έξω κόσμο απο τώρα!!!!

Δημοσ.

θα σε βοηθησει να ψαξεις στο google για internet filtering software .δες και εδω .εχουν τα top 10 . τα παραπανω ειναι με πληρωμη .ενα free που βρηκα αλλα δεν εχω χρησιμοποιησει ειναι αυτο.ελπιζω να σε βοηθησα λιγακι!

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

αν και παλιο ηθελα κατι να μαθω αν υπαρχει προγραμμα που να κλειδωνει οχι to youtube αλλα σελιδες μεσα στο youtube.

λογικα οχι ε?

Δημοσ.

Σε πάει από βίντεο σε βίντεο , δεξιά που έχει κάποια όμοια, αν πατήσεις κάποιο να μην το ανοίγει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...