Neurotic_Fest Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Eνδεικτικά kfyros για να πάρουν μια ιδέα και οι υπόλοιποι το μαγαζί που ανέφερα εγώ και ο Μπουγάς πήγε να μου πουλήσει ορειβατική (και καλά ) μπότα, "βιομηχανική" (από αυτά τα παπούτσια που φτιάχνονται κατά 90-95% από μηχανήματα), 165 ευρώ ενώ στην Γερμανία έχει 80-90 το πολύ. Όχι δεν είναι η ΕCCO που έχει στο σάιτ, αυτή πάει στο διάολο θα τα έδινα τα 200 και ας κάνει 160 έξω. Τι έκανα και γω ; πήγα σε κάτι άλλους πιασοκώληδες με κυνηγετικά που φέρνουνε τις καλύτερες χειροποίητες, τις Meindl, τις δοκίμασα εξακρίβωσα το μέγεθος μου και θα τις πάρω από εξωτερικό 70 ευρώ φτηνότερα.
paparoupas Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 1. Στη Θεμιστοκλεους, οπως αναφερθηκε και παραπανω βρισκεις πολυ μεγαλα νουμερα, κυριως για αθλητικα. 2. Εγω σε adidas αθλητικα 47 1/3 (ισως να ειναι και 2/3) έχω βρει σε ολα τα καταστηματα (που πουλανε adidas). 3. Μετα τα 15 σου δε μεγαλωνουν ιδαιτερα τα ποδια σου. Αντε να παρεις ενα νουμερο ακομα...
gf030 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 και το εντελος ακυρο της ημερας : γινετε να κανεις κατι να σταματισουν να μεγαλονουν πολυ τα ποδια σου???φοραω 45 και ειμαι 15...τι θα κανω Εγω δεν μπορεσα να κανω τιποτα... Σημερα φοραω 49.
kfyros Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Eνδεικτικά kfyros για να πάρουν μια ιδέα και οι υπόλοιποι το μαγαζί που ανέφερα εγώ και ο Μπουγάς πήγε να μου πουλήσει ορειβατική (και καλά ) μπότα, "βιομηχανική" (από αυτά τα παπούτσια που φτιάχνονται κατά 90-95% από μηχανήματα), 165 ευρώ ενώ στην Γερμανία έχει 80-90 το πολύ. Όχι δεν είναι η ΕCCO που έχει στο σάιτ, αυτή πάει στο διάολο θα τα έδινα τα 200 και ας κάνει 160 έξω. Τι έκανα και γω ; πήγα σε κάτι άλλους πιασοκώληδες με κυνηγετικά που φέρνουνε τις καλύτερες χειροποίητες, τις Meindl, τις δοκίμασα εξακρίβωσα το μέγεθος μου και θα τις πάρω από εξωτερικό 70 ευρώ φτηνότερα. Αυτό είναι το καλύτερο που μπορούν να κάνουν όλοι (αν έχουν την υπομονή να τα δοκιμάζουν και μετά να παραγγέλνουν από internet). Μπορεί κάποιος να δοκιμάσει και να ψωνίσει και κατευθείαν μέσω internet (αν βρει κάποιο μαγαζί που να του αρέσει). Το πολύ πολύ να πετάξει ένα ζευγάρι παπούτσια μέχρι να βρει το σωστό νούμερο. Μετά, αφού βρει τις φόρμες που του κάνουν σε κάποιο website μπορεί να ψωνίζει απευθείας από εκεί. Πάλι πολύ φθηνότερα θα του βγει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.