Προς το περιεχόμενο

Παπούτσια No 47,5!

lion2486

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, άρχισα το ψάξιμο για παπούτσια αλλά το πρόβλημά μου είναι πως δεν βρήσκω σχέδια στο νούμερό μου (47,5). έχει κανείς ιδέα πού μπορώ να κοιτάξω, ώστε να έχει και σχέδια? (Μένω Αθήνα και είναι 17 ετών!)

Δημοσ.

Σε αθλητικά που φοράω το ίδιο νούμερο έβρισκα παντού και είμαι και επαρχία. Σε πιο formal φοράω μικρότερο νούμερο οπότε πάλι δεν έχω πρόβλημα. Μου κάνει φοβερή εντύπωση στην Αθήνα να μην μπορείς να βρείς. Σε κεντρικά καταστήματα δεν παίζει να μην έχει

Δημοσ.

Και εγώ ίδιο νούμερο φοράω και έβρισκα σε Adidas, Νike, Reef. Τώρα έχω πάρει K-Swiss. Παντού μπορείς να βρείς και μεγαλύτερο κιόλας. Η adidas αν θυμάμι καλά βγάζει 47 1/3 και η Nike 47 1/2. Να δοκιμάσεις και τα καθαρά 47αρια! Κι εγώ απο επαρχία είμαι και δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Αν ψάχνεισ όμως για Vans ή All Star δεν ξέρω τι παίζει! Κάνε μια γύρα σε καταστήματα με αθλητικά και θα βρείς πολύ πράμα!

Δημοσ.

και εγώ 47-48 φοράω.την περίοδο 2005-2007 φόραγα τα ίδια παπούτσια γιατί δέν έβρισκα να αγοράσω καινούρια :-D

πήγα σε αυτό το κατάστημα και πήρα 5 ζευγάρια να έχω καβάτζα :-D

http://www.bigshoes.gr/

λίγο τσουχτερές οι τιμές,άλλα τι να κάνουμε; έχει και δερμάτινα,και μοκασίνια και αρκετά αθλητικά,όχι μεγάλη ποικιλία σε αθλητικά,άλλα έχει κάποια καλά σχέδια.

Δημοσ.
και εγώ 47-48 φοράω.την περίοδο 2005-2007 φόραγα τα ίδια παπούτσια γιατί δέν έβρισκα να αγοράσω καινούρια :-D

πήγα σε αυτό το κατάστημα και πήρα 5 ζευγάρια να έχω καβάτζα :-D

http://www.bigshoes.gr/

λίγο τσουχτερές οι τιμές,άλλα τι να κάνουμε; έχει και δερμάτινα,και μοκασίνια και αρκετά αθλητικά,όχι μεγάλη ποικιλία σε αθλητικά,άλλα έχει κάποια καλά σχέδια.

??? Όλα τα μοντέλα έβρισκα εγώ, και ποδοσφαιρικά και μοκασίνια. Βασικά αν πας στην Migato τα νούμερα είναι διαφορετικά μπορεί το 45 να σου είναι και μεγάλο! Να δοκιμάζεις και 46αρια μην πηγαίνεις να ρωτάς "εχετε 47.5?"

Δημοσ.

Αν μιλάμε για κασουαλ, δερμάτινο/πάνινο/μπότα ναι είναι δύσκολο. Ή θα πας σε κάνα εξειδικευμένο όπως το http://www.bigshoes.gr στην Θεμιστοκλέους αλλά θα τα σκάσεις (σε ορισμένα είδη επειδή τσέκαρα εξωτερικό μιας και είχε εξωτικές μάρκες επίτηδες είναι εξοργιστικά ακριβότερος) ή θα συνηθίσεις τον ποδαρόδρομο και όλο και κάτι θα βρεθεί (ποικιλία τρελή μην περιμένεις), να σου πω μαγαζιά γενικά που έχει τύχει να βρω δεν έχει νόημα γιατί έχω ξαναπάει δέκα φορές και δεν έχω ξαναβρεί.

Εύκολη και σχετικά φθηνή λύση είναι τα Βοxer, βγαίνουν πολλά σχέδια μέχρι το 48 ΑΛΛΑ πολύ πιθανόν να μην βρεις στυλ να σου αρέσει και είναι αρκετά φαρδιά σε σημείο να μην νιώθεις άνετα αν είναι πιο στενό το πόδι σου από τον μέσο όρο και να θες παχιά κάλτσα που δεν πάει.

Αυτά από προσωπική εμπειρία καθότι είμαι 47-48 σε δερμάτινο και 49.5-50.5 σε αθλητικό. Βοxer έχουν μαγαζιά στην Θεμιστοκλέους και στην Αιόλου πολλά. Είναι ένα γωνιακό στην θεμιστοκλέους που έχει σίγουρα 47-48 στην μέση μεταξύ Ακαδημίας και Πανεπιστημίου. Υπάρχει και ένα μεγάλο στην Αιόλου που είχε καλύτερες τιμές αλλά δεν θυμάμαι ακριβώς το σημείο ή το όνομα (Αποστόλου ή Αποστολάτος ίσως).

edit: Α, και στο BigShoes (Kαζακίδης λέγεται το μαγαζί άμα περάσεις από κει) αυτά που βλέπεις στο σαιτ έχουν ξεπουληθεί από πρόπερσι, τον κατάλογο του 2008 κατέβασε.

Δημοσ.

και το εντελος ακυρο της ημερας : γινετε να κανεις κατι να σταματισουν να μεγαλονουν πολυ τα ποδια σου???φοραω 45 και ειμαι 15...τι θα κανω

Δημοσ.
και το εντελος ακυρο της ημερας : γινετε να κανεις κατι να σταματισουν να μεγαλονουν πολυ τα ποδια σου???φοραω 45 και ειμαι 15...τι θα κανω

Koψε τα νυχια σου!

Δημοσ.

Ακόμα και στα "και καλά στοκατζίδικα" όλων των εταιριών αθλητικών ειδών (τσεκαρισμένο οτι έχει 47,5 σε Nike, Puma και Admiral) στην Βενιζέλου στα σύνορα Νέα Σμύρνης και Νέο Κόσμο έχει μια χαρά νούμερα. Φυσικά δεν μιλάμε μόνο για παλιά μοντέλα. Αυτά τα "Στοκατζίδικα" έχουν ακόμα και την τελευταία collection της εκάστοτε εταιρίας.

Δημοσ.

Τι έγινε ρε παιδιά?

Όλοι οι βατραχοπόδαροι στο insomnia μαζευτήκανε? :lol:

Χωρίς πλάκα, και ο αδερφός μου φοράει 50-51 πολιτικό και ψαχνόταν κέντρο Αθήνας.

Είχε βρει και ένα μαγαζί στο σταθμό των Πετραλόνων και πήγαινε και ψώνιζε από εκεί όποτε ανέβαινε Αθήνα. Σε γδέρνουνε όλοι τους όμως (όταν σε βρούνε στην ανάγκη)....

Αθλητικά βρίσκει έτσι κι αλλιώς (έχουν νούμερα σαν πέδιλα του σκι)...

Υπάρχει και το internet που μπορείς να ψαχτείς για να μην πληρώνεις τα κερατιάτικα στους εξυπνάκηδες έλληνες εμπόρους.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...