boba_sicuanita Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Καλημέρα σε όλα τα μέλη του Insomnia.gr, Ελπίζω να έκανα το θέμα στην σωστη στήλη.Απλώς δεν βρήκα κάποια στήλη που να μπορώ να εκφράσω το προβλημά μου. Τις Τελευταίες δύο μέρες οταν επισκέπτομαι το YouTube δεν βγάζει ήχο για οποιοδήποτε Βιντεο και αν διαλέξω για προβολή! Αυτό το πρόβλημα παρουσιάζεται μόνο στο YouTube καθώς ότι αλλο κανω στο Laptop μου λειτουργεί κανονικά (Μουσική,Βίντεο,Ταινίες,Gaming,Ήχοι των Windows). Έχω Windows XP SP3, τα 5.1 Logitech Z5500 Digital με Realtek High Definition Audio (Δεν θυμάμαι τύπο αλλα δεν νομίζω να είναι εκεί το προβλημα). Ίσως να έκανα καποια ρύθμιση και να μην το κατάλαβα(που δεν το νομίζω καθώς έχω τις ίδιες ρυθμίσεις καιρό τώρα και δεν εχω κανένα λόγο να τις πειράξω),αλλιώς δεν γνωρίζω τι μπορεί να ειναι το πρόβλημα. Αν γνωρίζει κάποιος ,παρακαλώ ας με βοηθήσει. Ευχαριστώ, Κώστας Υ.Γ.Όλες οι ρυθμίσεις ήχου είναι σωστές και ανεβασμένες.Απλά συνέβη στα ξαφνικά!
Daredevil Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 εντάξει είναι χαζό αλλα μήπως τα έχεις muted by default? αν όχι δοκίμασε κάποιο άλλο ver. του flash player
liopyr Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Κόλλημα του flash είναι πιθανότατα. Αν τα κατεβάσεις και τα παίξεις με κάποιο άλλο player ακούγονται?
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Μπες στο http://www.free-codecs.com/ και κατέβασε ένα full πακέτο με codecs για τα XP σου. Το δοκίμασα και στο δικό μου pc που είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα και δουλεύει. Καλά είναι τα K-lite mega codecs.
ANDREDIMO Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 καταρχας χιλια συγνωμη που στελνω εδω...απλα μια βοηθεια θελω...εχω στειλει μυνημα να με βοηθησουν στα γραφικα που εχω προβλημα και βλεπω οτι δε μου απαντανε μηπως ςχω κανει κατι λαθος??? <<προβλημα με γραφικα>> ειναι ο τιτλος...χιλια συγνωμη και παλι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.