natic21 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Γεια σας, θελω να παρω ιντερνετ απο την απεναντι πολυκατοικια στην οποια μενει ενας φιλος μου. Αυτος εχει ενα απλο ασυρματο modem-router και γω ενα λαπτοπ με καρτα δικτυου. Επειδη όμως ειμαι στο πισω μπαλκονι δεν εχουμε οπτικη επαφη νε το μπαλκονι του..πως μπορω να κανω κατι για να συνδεθω..κεραια στην ταρατσα μου που εχει οπτικη επαφη με δικια του κεραια??? μπενει κεραια στο λαπτοπ...? και πως μπορουν να συνδεθουν ολα αυτα...????
tsakonas Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Εαν το ρουτερ του φιλου σου υποστηριζει WDS, μπορεις να βαλεις ενα access point στην αλλη μερια του σπιτιου σου και να παιρνεις σημα απο τον φιλο σου. Μετα απλα συνδεεσαι στο access point του σπιτιου σου.Αυτη ειναι η οικονομικη λυση.
natic21 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Πως γινονται ολα αυτα τι χρειαζεται και που μπαινουν...??τι ειναι access point?
nnannos Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Πως γινονται ολα αυτα τι χρειαζεται και που μπαινουν...??τι ειναι access point? Access point(AP) έιναι ένα απο τα φθηνά ρουτερ που κυκλοφορούν(25-35ευρω)κ βαζεις σπίτι για να χεις ασυρματο δίκτυο-αλλά το δύσκολο είναι να εχει ο φίλος σου WDS, πιθανον να εχει μονο AP οπότε 2 AP δε συνδεονται μαζί, μετα υπάρχει repeater αλλα εχει πάνω απο 100ευρώ(εχει ενα στο eshop 180euro) ....
natic21 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Μα η πολυκατοικια ειναι απεναντι στα 40 μετρα απλα το μπαλκονι μου ειναι απο την πισω πλευρα...
thanosaek Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Καλησπέρα....Αν είσαι στο μπροστινό μπαλκόνι έχεις σήμα...???Αν ναι θα μπορούσες να αγοράσεις ένα στικάκι ασύρματου δικτύου και να χρησιμοποιήσεις μια επέκταση usb......
GeorgeKatz Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Access point(AP) έιναι ένα απο τα φθηνά ρουτερ που κυκλοφορούν(25-35ευρω)κ βαζεις σπίτι για να χεις ασυρματο δίκτυο-αλλά το δύσκολο είναι να εχει ο φίλος σου WDS, πιθανον να εχει μονο AP οπότε 2 AP δε συνδεονται μαζί, μετα υπάρχει repeater αλλα εχει πάνω απο 100ευρώ(εχει ενα στο eshop 180euro) .... Access point(AP) = σημείο πρόσβασης σε δίκτυο. router = δρομολογητής πακέτων. οπότε η πρόταση: Access point(AP) έιναι ένα απο τα φθηνά ρουτερ που κυκλοφορούν(25-35ευρω) δεν στέκει και πολυ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.