xpapias Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Γειά χαρά. Θα ήθελα να ρωτήσω πώς μπορώ με κάποιο τρόπο να βλέπω στην οθόνη του υπολογιστή μου, τις σημειώσεις κάθε διαφάνειας που προβάλλεται, χωρίς όμως να τις βλέπει και το ακροατήριο. Έχω ήδη δει τον τρόπο {Δεξί κλικ -> Οθόνη -> Σημειώσεις ομιλητή} όμως αυτό δεν φαίνεται στο ακροατήριο? Κάτι άλλο ίσως με μεγαλύτερα γράμματα?
melenegiorgo Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Νομιζω οτι οταν συνδεεσαι στην αλλη οθονη μπορεις να αλλαξεις πως την χρησιμοποιεις... Δλδ αν η δευτερη οθονη ειναι κλωνος...θα δειχνει οτι και η δικη σου.... Αν επιλεξεις προεκταση οθονης στην μια θα εχεις την παρουσιαση και στην αλλη μπορεις να βλεπεις οτι θελεις...
Αδμιν Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Υπάρχει ένα add-on (beta) για το OpenOffice που κάνει αυτό που ζητάς.
xpapias Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Ευχαριστώ και τους δύο. Δυστυχώς ο υπολογιστής που θα γίνει η παρουσίαση δεν είναι δικός μου, επομένως δεν μπορώ να πειράξω πολλά με ρυθμίσεις ή και πρόγραμμα. Απλά ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει αυτή η δυνατότητα με απλό τρόπο.
melenegiorgo Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Αυτο που σου προτεινα δεν θεωρω οτι ειναι πολυπλοκο....απλα δεξι κλικ στο desktop και ρυθμισεις οθονης .... Απλα πρεπει να το δοκιμασεις απο πριν να εισαι ετοιμος...
xpapias Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Αυτο που σου προτεινα δεν θεωρω οτι ειναι πολυπλοκο....απλα δεξι κλικ στο desktop και ρυθμισεις οθονης .... Απλα πρεπει να το δοκιμασεις απο πριν να εισαι ετοιμος... Σίγουρα θα το βλέπω στην οθόνη μπροστά μου αλλά και μέσω προβολέα. Όμως τι γίνεται αν οι σημειώσεις μου φαίνονται και σ'αυτο που προβάλλεται???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.