Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με windows

Anub1s

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είχα κανει τον δίσκο μου δύο partition ,στο ενα windows και στο αλλο λινουξ.Όταν εγατάστησα τα windows δε μπορουσα να αλλάξω σε λινουξ και έτσι το partition έμεινε αχρησιμοποιήητο.Μετά απο καιρό (τώρα δηλαδη) είπα να το κανω forma tο partition για να το χρησιμοποιήσω στα windows .Έκανα ένα λάθος και το έκανα από το cd εγκατάστασης format και πήγε να κάνει και εγκατάσταση την οποία δεν άφησα να γίνει.Τώρα όταν ανοίγω το pc δεν διαβάζει το kanonika to πρώτο partition στο οποίο δουλευω αλλά λέει να κάνω εγκατάσταση των windows .

Πώς μπορώ να τον ξανακάνω να ανοίγει από εκείνο το partition ?Γενικά έκανα βλακεία αλλα ξέρει κανεις πως μπορώ να την διορθώσω.

sοz ρε παιδια αλλα δεν ξέρω τι να κάνω.

Νομίζω ότι αν κάνω εγκατάσταση των windows θα μπορέσω να δώ τα αρχεια του πρώτου μου partition.Αλλά θέλω να μπαινει κανονικά όπως πρίν.

Χρειάζομαι βοήθεια.

-----Προστέθηκε 23/9/2008 στις 03 : 00 : 39-----

Μου βγάζει ένα μήνυμα

Δεν ήταν δυνατή η εκκίνηση των windows λόγ ενός προβλήματος ρύθμισης του δίσκου.Δεν ήταν δυνατή η ανάγνωση από την επιλεγμένη μονάδα δίσκου εκκίνησης.Ελέγξτε τη διαδρομή εκκίνησης και τη μονάδα δίσκου.Εεγξτε την τεκμηρίωση των windows για την ρύθμιση του δίσκου και το εγχειρίδιο αναφοράς του υλικού σας για περισσότερες πληροφορίες.

Μήπως άμα αλλάξω τη διαδρομή εκκίνησης μέσα από το repair του cd εγκατάστασης των windows ν λειτουργήσει ?

Αν ναι πώς γίνεται αυτό?

Δημοσ.

Εγώ λέω να πάρεις να αρχεία σου με ένα Live Linux CD και μετά καθαρίσεις τον δίσκο σου από Partition που δεν θες και να κάνεις καινούργια εγκατάσταση τον windows!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...