el greco Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 ..τους τελευταιους 3 μηνες ενας καλος μου φιλος εχασε την οραση του...τωρα βλεποντας οτι οι γιατροι δεν μπορουν να τον βοηθεισουν αρχισαμε να σκευτομαστε αλλες λυσεις στο προβλημα .....και ψαχνοντας λοιπον ανακαλυψαμε τον joao de deus ....ενα βραζιλιανο θεραπευτη....και με αυτα που βρηκα και ειδα στο νετ εντυπωσιαστικα......ειχε ερθει και στην ελλαδα το 2004 για λιγο.....αν ξερει καποιος κατι σχετικα ........ευχαριστω
freedubus Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Σιγουρα είναι δισεκατομμυριούχος ο τύπος. Ισως δανείσει στο φίλο σου χρήματα για να πάει σε κάποιον πραγματικά καλό γιατρό. Από την άλλη έχουμε κι εδώ, εγχώριο προιόν, την (επίσης ζάπλουτη) "αγία" Αθανασία του Αιγάλεω, γιατί δεν πάει σ' αυτήν;
TNT1982 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 αν και μου μυριζει λιγο διαφημιση απο την πλευρα σου,θα φερθω καλοπροαιρετα. Ειναι δυνατον να πιστευεις οτι ενας αγροτης θα θεραπευσει μια κατασταση που δεν μπορει να θεραπευσει ενας γιατρος?Εχεις συνειδητοποιησει οτι ζουμε στο 2008?Δεν μιλαμε για ενα στραμπουληγμενο δαχτυλο,δεν μιλαμε για εναν βηχα να δωσει ενα βοτανο η να κανει καποια κινηση...Για ματια προκειται...ελεος..
kage Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 ειναι ο τυπος που χει στα χερια του κοματια καρδιας ή κατι παρομοιο κ κανει κ καλα οτι χειρουργει ? edit:ναι αυτος ειναι John of god
andreapaog328 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 περισσότερο χασάπης μου φαίνεται.Χειρουργεί χωρίς γάντια ο τύπος?
el greco Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 ευχαριστω για την δυσπιστια που με αντιμετωπισατε......δεν εχω λογο να διαφημισω κανενα ουτε οικονομικο προβλημα να επισκευτουμε τουσ καλυτερους γιατρους [εχει γινει ηδη ]το θεμα ειναι οτι ο πνιγμενοσ απο τα μαλλια πιανετε...απλα ζητησα αν καποιος ξερει κατι να πει ...επισεις η γνωμη μου ειναι οτι οι πορτες του μυαλου μας δεν πρεπει να ειναι ερμητικα κλειστες ουτε ορθανοιχτα ανοικτες.......και παλι ευχαριστω......
deminho11 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 περισσότερο χασάπης μου φαίνεται.Χειρουργεί χωρίς γάντια ο τύπος? Αυτό σε μάρανε εσένα???
SL9S9 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Πριν μερικα χρονια θυμαμαι ενας φιλος μου που η μητερα του είχε ζαχαρο, βρηκε ενα ρωσο γιατρο που το θεραπευε με ασκησεις αναπνοης και την πηγε εκει για να μη κανει ενεσεις. Ο τυπος μαζευε κοσμο σε γκρουπ και τους εκανε γυμναστική!!! Ο φιλος μου υποστηριζε οτι ακουσε οτι θεραπευσε πολλούς με αυτο τον τροπο και δεν μπορει να ηταν ψεματα. Εγω το ειπα σε γιατρο συγγενή και γελουσε, αλλα οταν του τα ελεγα πιστευε τον ρωσο. Φυσικα δεν εγινε τιποτα και δεν θεραπευτηκε, ο ρωσος ομως οικονομησε. --- Σκεψου οτι αν είχε ανακαλυφτει κατι, γιατι να μη το χρησιμοποιουσαν όλοι; Αποκλειστικότητα το εχει ο βραζιλιανος;
ApSiMan Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Πριν μερικα χρονια θυμαμαι ενας φιλος μου που η μητερα του είχε ζαχαρο, βρηκε ενα ρωσο γιατρο που το θεραπευε με ασκησεις αναπνοης και την πηγε εκει για να μη κανει ενεσεις. Ο τυπος μαζευε κοσμο σε γκρουπ και τους εκανε γυμναστική!!! Ο φιλος μου υποστηριζε οτι ακουσε οτι θεραπευσε πολλούς με αυτο τον τροπο και δεν μπορει να ηταν ψεματα. Εγω το ειπα σε γιατρο συγγενή και γελουσε, αλλα οταν του τα ελεγα πιστευε τον ρωσο. Φυσικα δεν εγινε τιποτα και δεν θεραπευτηκε, ο ρωσος ομως οικονομησε. Και καλά έκανε και τους έκανε γυμναστική! Η γυμναστική ρίχνει το σάχαρο και σε ανθρώπους με μικρό πρόβλημα σακχάρου (πχ να έχουν 180-200 αντί για 120max που είναι το normal) μπορεί να βοηθήσει πολύ! Ένας θείος μου το έλεγχε μόνο με γυμναστική κ διατροφή, χωρίς χάπια....αλλά αν πρόκειται για διαβήτη τύπου 1 (επδ είπες ενέσεις) δύσκολο έως ακατόρθωτο να το ελέγξεις μόνο με γυμναστική..... Conclusion: Ο Ρώσος αυτός πήρε μια γνωστή τακτική (βλ γυμναστική) που ως γνωστόν βοηθάει (αλλά ΔΕΝ θεραπεύει) την συγκεκριμένη πάθηση και την πούλησε σαν γιατρικό! Κλασικές μέθοδοι κομπογιανήτη!!!! Άαααα και topic starter.....καλύτερα για εσάς, δεχτείτε το τι έγινε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και μην ψάχνεστε με γιατροσόφια κ τέτοιες αηδίες. Η επιστήμη έχει προχωρήσει πολύ, η τεχνολογία επίσης, πλέον τα άτομα με αναπηρία δεν είναι στην ίδια μοίρα με πριν 50 χρόνια. Μια χαρά ζωή μπορεί να ζήσει (αξιοπρεπέστατη ΑΝ το επιλέξει ο ίδιος) ο φίλος σου.
Typhoon Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Άαααα και topic starter.....καλύτερα για εσάς, δεχτείτε το τι έγινε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και μην ψάχνεστε με γιατροσόφια κ τέτοιες αηδίες. Η επιστήμη έχει προχωρήσει πολύ, η τεχνολογία επίσης, πλέον τα άτομα με αναπηρία δεν είναι στην ίδια μοίρα με πριν 50 χρόνια. Μια χαρά ζωή μπορεί να ζήσει (αξιοπρεπέστατη ΑΝ το επιλέξει ο ίδιος) ο φίλος σου. Συμφωνώ και εγώ, σε λίγα χρόνια άλλωστε θα μπορούν σίγουρα να του μεταμοσχεύσουν κάτι, πιθανώς ακόμα και να του δημιουργήσουν καινούργιο οπότε αν δεν έχετε οικονομικό πρόβλημα όπως λες καλύτερα υπομονή να γίνει η δουλειά σωστά.
el greco Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 ....ευχαριστω για τις απαντησεις.....εδω να αναφερω οτι για το οτι βρισκετε σε αυτη την κατασταση το φιλαρακι μου ευθυνετε ενας γιατρος...ο οποιος ειναι ο οφθαλμιατρος του πολλα χρονια...και ο οποιος του εδινε για μια εβδομαδα κολυριο για την επεφυκητιδα ενω ο φιλος ειχε ερπη σε καλπαζουσα μορφη στο οπτικο νευρο....οπως κατα΄λαβενετε χαθηκε πολυτιμος χρονος που ηταν καταστροφικο ...να πω επισεις οτι ο γιατρος του ηξερε οτι πριν 20 χρονια ειχε χασει το αλλο του ματι απο την ιδια φαση......τωρα γιατροι ελληνες γαλλοι αγγλοι ολοι κορυφεοι στον ερπη χωρις να του δινουν κανενα φαρμακο λενε οτι χρειαζετε χρονος για να δουμε ......βλεποντας λοιπον το φιλαρακι να μην κανουνε τιποτα οι γιατροι σκεφτετε διαφορα...ετσι φτασαμε εδω.... να αναφερω για τον συγγεκριμενο θεραπευτη οτι δεν παιρνει χρηματα απο κανενα....και κανει θεραπειες 4ο χρονια τωρα....δεν γνωριζω και εγω πολλα πραγματα γιαυτο ρωταω αν υπαρχει καποιος που να ξερει απο πρωτο χερι κατι....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.