Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με κρυφα αρχεια δεν μπορω να τα επαναφερω...

PhantoM47

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα!

εχω το εξις προβλιμα ειχα καπια αρχεια κρυφα καπια στιγμι δεν ξωρα γιατι κ πως (υποξιαζομαι μετα απο ενα trojan που ειχα κολισει αλλα το πεταξα επιτιχος) τα αρχεια που ηταν κρυφα δεν μπορω να τα επαναφερω εννοω να φενοντε τα κρυφα αρχεια κ να μπορω να τα παρω...

πιγαινω επιλογες φακελον κτλ. αλλα οσες φορες κ να πατισω να φενοντε τα κρυφα αρχεια δεν γινετε τπτ παταω εφαρμογη..οκ.. τπτ με το που πατισω οκ και ξαναμπω στις επιλογες παλι μου εχει τικαρισμενο το (να μην φαινοντε τα κρυφα αρχεια):-( επισεις δεν μπορω εναν φακελο που ειναι μονο για αναγνωση να το βγαλω ..το ξεκλικαρω αλλα μολις πατισω οκ αν ξαναμπω ειναι κ παλυ οπως πριν...δοκιμασα defult επαναφορα ολον αλλα κ παλι τιποτα...:rolleyes: μηπως κανενας μπορει να βοιθισει?? :-/

επισεις δωκιμασα κ στον εξωτερικο μου που ειχα κ εκει καπια αρχεια κρυφα στο pc μου δεν τα βρισκει ενω στο λαπτοπ μπορω να τα δω κ να τα βγαλω απο κρυφα το μονο προβλιμα ειναι πως αυτα τα αρχεια που εχω στο pc δεν μπορω να τα δω καπως κ να τα αλαξω ...

Δημοσ.

Οι περισσότεροι ιοι/trojan/spywares κρύβονται στο pc σαν κρυφά αρχεία και δεν αφήνουν να αλλάξεις την ρύθμιση.

Νομίζεις ότι καθάρισες από το εν λόγω αλλά δεν το νομίζω. Θέλεις ένα πλήρες καθάρισμα. Δοκίμασε με το spybot S&D.

Τελευταία κυκλοφορεί ένα malware που μολύνει τα usb sticks. Μπαίνει σαν autorun.exe και βάζει και ένα dll ή sys αρχείο στον κεντρικό κατάλογο και μολύνει όποιον υπολογιστή συνδεθεί.

Δοκίμασε το παρακάτω στον εξωτερικό σου δίσκο (ο οποίο μάλλον είναι και ο υπεύθυνος για την μόλυνση)

Κάνε ένα αρχείο κειμένου και βάλε μέσα το παρακάτω.

@echo off

attrib -r -a -h -s *.*

pause

μετονόμασε τώρα το αρχείο σε unhide.bat και αντέγραψέ το στον εξωτερικό και σε ότι στικάκι έχεις και τρέξτο.

Θα κάνει ορατά τα κρυφά αρχεία που είναι στο root. Αν δεις τίποτα exe ή dll ή sys αρχεία στον κεντρικό κατάλογο από τα στικάκια ή τον εξωτερικό τα οποία δεν τα έβαλες εσύ, σβήστα. Αν δεν σβήνουν, αυτός είναι ο ένοχος. Συνήθως μεταδίδεται με το που πατάς Εξερεύνηση φακέλου στο πανελ που εμφανίζεται μόλις συνδέσεις το στικάκι.

ΠΡΟΣΟΧΗ. Αυτό ισχύει μόνο για τα usb stick και τους εξωτερικούς δίσκους. Όχι για τον δίσκο συστήματος.

Το παραπάνω μπορείς να το αντιγράψεις και όπου έχεις κρυφά αρχεία και θέλεις να τα εμφανίσεις. Αν αλλάξεις την attrib σε

attrib -r -a -h -s *.* /S /D
θα κάνει τις αλλαγές σε καταλόγους και στους υποκαταλόγους τους.
Δημοσ.

τωρα που το λες φιλε μου θιμαμε οτι ειχα ενα προβλιμα με τους σκληρους μου (και τον φοριτο)κ τα usb μου...δεν ανοιγε τιποτα εβγαζε ενα error δεν θιμαμε ακριβος αλλα ειχα μπει εδω κ βρικα την λισει κ ελεγε κατι για τα autotun ετρεξα ενα αρχειο clan autorun καπως ετσι κ μπορουσα πλεον να μπω σε ολα αλλα μου ειχε εμφανισει μερικα αρχεια ασχετα που δεν ιξερα τι ειναι αλλα δεν τα πειραξα για να μιν χαλασω τπτ....μωλις παω σπιτι θα το δοκιμασω γτ ειμαι στιν δουλεια τωρα..ελπειζω να τα καταφερω αν κ μου φενετε οτι δεν θα κανω κ πολα

1000 ευχαριστω για τιν απαντιση νασε καλα μωλις το δοκιμασω θα ενημερωσω αν καταφερα τιποτα:-) και παλυ 1000 ευχαριστω!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...