supermann Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 καλησπερα μετα απο μια διακοπη ρευματος ο υπολογιστρης φτανει στο σημειο που φαινεται το σημα των windows αλλα εκει κολαει και δεν ανοιγει το pc. σε ασφαλη λειτουργια ανοιγει κανονικα. τι μπορει να φταιει?
PhantoM47 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 sorry Που στο λεω φιλε μου αλλα χτιπισαν τα windows σου το ειχα παθει κ εγω κ αναγκαστικα να παρω τα αρχεια που ηθελα απο ασφαλη λειτουργεια κ μετα να κανω format ...δεν ξερω σιγουρα μηπως μπορεσεις να διορθοσεις το προβλιμα με repear τον windows δεν το δοκιμασα οποτε δοκιμασε το μπορει να κανει τπτ! αλιως format ..;-/
micos000 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Η επιδιόρθωση γίνεται με το cd των xp. ΣΟυ το προτείνει στην αρχή που θα βρει οτι υπάρχει λειτουργικό στον δίσκο. Αν δεν δουλέψει, τότε Format.
supermann Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 παιδια χτες το εβγαλα απο το ρευμα για λιγο και μετα ανοιξε κανονικα. Σημερα μου εκανε παλι το ιδιο, αλλα παλι μενει στο Logο των windows
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.