Προς το περιεχόμενο

XBOX360 ερώτηση hard disk, lot number

myst77

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα,

είμαι παλίος στο χώρο των PC games αλλά νέος στο XBOX360 :)

σκέφτομαι σοβαρά την αγορά της κονσόλας

αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι:

1) αξίζει τελικα τα παραπάνω λεφτά για να πάρεις την έκδοση με τον δίσκο αντί για το arcade και αν ναι που χρησιμεύει, τι κερδίζεις;

2) βρήκα ένα premium με LOT 0746 (ADUE) ... από όσα είδα πρέπει έχει BENQ, να πρόχωρήσω γι'αυτό;

Δημοσ.

1)Aν σε ενδιαφερει το xbox live,ειναι μονοδρομος ο σκληρος δισκος.Τον χρειαζεσαι απαραιτητα.

2)Αν σε ενδιαφερει να το φλασαρεις για να παιζεις αντιγραφα παιχνιδιων,τρεξε να το παρεις,τα καινουργια xbox με liteOn drive,ακομα δεν εχουνε καταφερει να τα ''σπασουν''.Το μονο που εχουν καταφερει, ειναι να τους παρεις το κλειδι,που χρειαζεται για να αλλαξεις το LiteOn με αλλο drive που φλασαρεται.

Εdit.Ξεχασα να σου πω οτι σε λιγο καιρο θα υπαρχει δυνατοτητα να παιζεις τα παιχνιδια απο τον σκληρο δισκο.

Δημοσ.

αξίζει ρε παιδιά για κάποιον που έχει πολύ δυνατό PC αλλά του αρεσουν τα sport games για τον -λίγο- ελεύθερο χρόνο που έχει;

και ίσως έτσι σταματήσω τις αναβαθμίσεις γιατί παίζω στο PC WoW , και ένα fps στις τόσες...

Δημοσ.
αξίζει ρε παιδιά για κάποιον που έχει πολύ δυνατό PC αλλά του αρεσουν τα sport games για τον -λίγο- ελεύθερο χρόνο που έχει;

και ίσως έτσι σταματήσω τις αναβαθμίσεις γιατί παίζω στο PC WoW , και ένα fps στις τόσες...

Ναι. Και εγώ κατά κύριο λόγο μόνο ποδοσφαιράκια έπαιζα και από τότε που πήρα 360 έχω τερματίσει και παίξει ένα κάρο παιχνίδια. Τώρα το προτιμώ από το pc (εκτός από rts και fm φυσικά).

Με λίγο χρόνο στην διάθεση σου πιο εύκολα κάθεσαι στον καναπέ για ένα γρήγορο παιχνίδι πάρα στο pc.

Δημοσ.

Εdit.Ξεχασα να σου πω οτι σε λιγο καιρο θα υπαρχει δυνατοτητα να παιζεις τα παιχνιδια απο τον σκληρο δισκο.

Eχεις καποιο λινκ??

Δημοσ.

δεν παίζει αυτό...απλά θα σου δίνει την επιλογή να κάνεις install στον σκληρό για να έχεις μικρότερα loading times...το δισκάκι πάλι θα απαιτείται

Δημοσ.

Και ομως παιζει αυτο.Το παιχνιδι θα παιζει απο τον σκληρο χωρις να κανει χρηση το δισκακι.Το δισκακι θα απαιτειται να ειναι στο drive για ''ευνοητους'' λογους.

Δημοσ.
Και ομως παιζει αυτο.Το παιχνιδι θα παιζει απο τον σκληρο χωρις να κανει χρηση το δισκακι.Το δισκακι θα απαιτειται να ειναι στο drive για ''ευνοητους'' λογους.

τι εννοείς για "ευνόητους" λόγους;δηλαδή θα αγοράζει ένας το παιχνίδι και θα το δίνει σε 5 να το βάλουν στον σκληρό τους...δεν νομίζω

Δημοσ.
τι εννοείς για "ευνόητους" λόγους;δηλαδή θα αγοράζει ένας το παιχνίδι και θα το δίνει σε 5 να το βάλουν στον σκληρό τους...δεν νομίζω

εννοω οτι χρειαζεται το δισκακι να ειναι μεσα στο drive για να παιξει το παιχνιδι,για να αποτρεψει κρουσματα σαν και αυτο που λες,οτι δηλαδη εχει ενας το παιχνιδι και το δινει σε αλλα 10 ατομα να το παιξουν απο τον σκληρο.Γιαυτο θα χρειαζεται και το δισκακι μεσα στο drive για να παιξει το παιχνιδι.

Δημοσ.

δηλαδή αυτό που είπα στην αρχή ότι το δισκάκι θα απαιτείται...θα κάνει load το παιχνίδι από το DVD και πάλι όμως...έχεις κάποιο λινκ όπου το έχεις δει αυτό γιατί πρώτη φορά το ακούω

Δημοσ.
Now the company has released some more details about its forthcoming dashboard update, such as the ability to install full games on the consoleʼs HDD.

According to Microsoft, youʼll be able to copy full games to your consoleʼs hard drive, which apparently will offer such things as faster load times.

But before you go thinking you can buy a game, rip it to your HDD and then trade it in – or that you could conceivably go through life without needing to ever leave your sofa again – donʼt get too excited, as youʼll still need to have a retail copy of the said game in the disc drive for it to load.

http://www.360-gamer.com/news.asp?id=2715

Δημοσ.

επειδη μάλλον θα τη πάρω τη κονσόλα θέλω να ρωτήσω κάτι

στο monitor μου έχω DVΙ είσοδο

αν από το XBOX συνδέσω καλώδιο HDMI-DVI θα μπορώ να συνδέσω ταυτόχρονα και το αλλο HD καλώδιο στην κονσόλα μόνο και μόνο για να χρησιμοποιήσω τα 2 RCA και να στείλω τον ήχο σε εξωτερικά ηχεία;

Δημοσ.
ακριβώς αυτό...το κάνουν για να μειώσουν loading times που η αλήθεια είναι ότι δεν έχουν και πολλά παιχνίδια πρόβλημα με αυτό

+ το θόρυβο του drive που στα 12χ κάνει σαν πιστολάκι μαλλιών :-D

Δημοσ.
επειδη μάλλον θα τη πάρω τη κονσόλα θέλω να ρωτήσω κάτι

στο monitor μου έχω DVΙ είσοδο

αν από το XBOX συνδέσω καλώδιο HDMI-DVI θα μπορώ να συνδέσω ταυτόχρονα και το αλλο HD καλώδιο στην κονσόλα μόνο και μόνο για να χρησιμοποιήσω τα 2 RCA και να στείλω τον ήχο σε εξωτερικά ηχεία;

καμμιά βοήθεια;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...