Προς το περιεχόμενο

Παράξενες χρεώσεις μηνυμάτων

deviant

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά χαρά,

Έχω πακέτο Wind και στο τελευταίο λογαριασμό είχα χρέωση 15Ε επιπλέον για κάποια μηνύματα που έλαβα από 5-ψήφια νούμερα και αφορούσαν διαφημίσεις για ring tones και άλλα ανάλογα. Το κάθε μήνυμα χρεόνονταν σε μένα (!!!!!!!!) περίπου 1,5Ε.

Το μόνο που έχω κάνει είναι να συμμετάσχω σε διαγωνισμό αναψυκτικού 20 μέρες πριν αρχίσουν τα μηνύματα. Δεν έχω κατεβάσει ποτέ ring tones η κάτι άλλο, καθώς και το κινητό μου είναι πανάρχαιο μοντέλο (ασπρόμαυρο).

Τα μηνύματα ήταν από 2 εταιρίες η μια η Forthnet η άλλη δε θυμάμαι.

Απευθύνθηκα στη wind κ μου είπαν ότι δεν μπορούν να κάνουν κάτι. Επίσης μου ζήτησαν να τα πληρώσω.

Έχω ξαναλάβει τέτοια μηνύματα στο τρέχον λογαριασμό (δεν έχει έρθει ακόμη).

Μπορώ να κάνω κάτι για να μη πληρώσω και να μη ξαναλάβω τέτοια μηνύματα?

Ευχαριστώ.

Δημοσ.
Γειά χαρά,

Έχω πακέτο Wind και στο τελευταίο λογαριασμό είχα χρέωση 15Ε επιπλέον για κάποια μηνύματα που έλαβα από 5-ψήφια νούμερα και αφορούσαν διαφημίσεις για ring tones και άλλα ανάλογα. Το κάθε μήνυμα χρεόνονταν σε μένα (!!!!!!!!) περίπου 1,5Ε.

Το μόνο που έχω κάνει είναι να συμμετάσχω σε διαγωνισμό αναψυκτικού 20 μέρες πριν αρχίσουν τα μηνύματα. Δεν έχω κατεβάσει ποτέ ring tones η κάτι άλλο, καθώς και το κινητό μου είναι πανάρχαιο μοντέλο (ασπρόμαυρο).

Τα μηνύματα ήταν από 2 εταιρίες η μια η Forthnet η άλλη δε θυμάμαι.

Απευθύνθηκα στη wind κ μου είπαν ότι δεν μπορούν να κάνουν κάτι. Επίσης μου ζήτησαν να τα πληρώσω.

Έχω ξαναλάβει τέτοια μηνύματα στο τρέχον λογαριασμό (δεν έχει έρθει ακόμη).

Μπορώ να κάνω κάτι για να μη πληρώσω και να μη ξαναλάβω τέτοια μηνύματα?

Ευχαριστώ.

αν ξέρεις από ποιες εταιρίες είναι τα μηνύματα αυτά τότε μπορείς να τους καλέσεις και να τους ζητήσεις να σε σβήσουν ώστε να μην σου ξαναέρθουν. για το αν θα πάρεις τα λεφτά σου πίσω δεν μπορώ να σε βοηθήσω...πάντος περίεργο να σε χρεώνουν για διαφημιστικά. μήπως γράφτηκες σε τίποτα υπηρεσία γιατί είναι μόδα πλέον η συνδρομή...

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Να μην ξανασυμμετάσχεις σε διαγωνισμούς χωρίς να διαβάσεις τους όρους που εμφανίζονται στα ψηλά γράμματα.

Έχει ξεκινήσει μια ΑΛΗΤΙΚΗ τακτική, που σε χρεώνουν με μηνύματα που σου στέλνουν, και δεν ξέρω με ποια λογική γίνεται αυτό (να χρεώνεται ο παραλήπτης):mad:.

Πιθανότατα θα το απαγορεύσουν αλλά μέχρι τώρα αναγκάζεσαι να πληρώσεις τα κερατιάτικα επειδή δεν πρόσεξες τους όρους του διαγωνισμού.

Έπεσα πάνω σε μια τέτοια πουστιά χτες κατά τύχη για ένα διαγωνισμό με δώρο iphone.

Δεν θυμάμαι από ποιο site.

Εδώ το σχετικό link του διαγωνισμού :

http://gr.celldorado.com/GR/ADS/695276226/index.php?trackid=564523&tick=0&zanpid=1172170908140309504

Διαβάστε τους όρους και φρήξτε...

Προτείνω στους moderators να μπει στις ειδήσεις, γιατί θα την πατήσει πολύ κόσμος.

Υπάρχει και σχετική είδηση σήμερα στο in.gr

http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=955554&lngDtrID=252

Δημοσ.

Κάποια κινητά έχουν επιλογή για το αν θες να δέχεσαι διαφημηστικά MMS. Έτσι δεν θα ξαναλάβεις άσχετα μηνύματα, αλλα όπως λες, μάλλον με την έγκριση σου έρχονται..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...