Προς το περιεχόμενο

Απορία για 24άρα forthnet σχετικά με ping

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδώ και μερικούς μήνες έκανα αναβάθμιση από 768kbps σε 24Mbps (forthnet κι οι δύο, η παλιά απ το δίκτυο του ΟΤΕ η νέα -μάλλον- απ αυτό της forthnet). Έχω παρατηρήσει πως μαζί με την ταχύτητα της γραμμής ανέβηκε και το ping.

Δηλαδή από κει που πρώτα είχα σε συγκεκριμένο παιχνίδι/servers* lag ~40-60ms τώρα έχω ~70-90ms. Από πλευρά ταχύτητας δεν έχω πρόβλημα (συγχρονίζει ~14Mbps και κατεβάζει ~1.5MB/s) ούτε έχω αποσυνδέσεις.

Υπάρχει τρόπος να γίνει κάτι για να μειωθεί το lag στα παλιά επίπεδα; Δε με πειράζει αν κατέβει λίγο η ταχύτητα (λίγο 14MBps -> 13MBps). Αν γίνεται κάτι τέτοιο μπορεί να επιτευχθεί μέσω router (έχω το d-link που δινε η forthnet -δε θυμάμαι μοντέλο- κι ένα speedtouch 565 v6 στο συρτάρι) ή θα πρέπει να επικοινωνήσω με την forthnet;

*: Δεν είναι πρόβλημα των servers μιας και η αύξηση του lag ήταν ακαριαία και οι υπόλοιποι παίχτες συνεχίζουν να έχουν το ίδιο lag.

Δημοσ.

δες το τόπικ μου.το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζω με τα online games. και θα κάνω αίτηση διακοπής γιατί μου πουλάνε μπαρούφες οι άθλιοι .

• Super Moderators
Δημοσ.

antonl δυστυχώς η Forthnet έχει χάλια pings σε adsl2+ mode...

γύρνα σε g.dmt (adsl1) όταν θες χαμηλά pings για games...

Δημοσ.

και πως θα το κάνω αυτό?μόλις μου απάντησε η forthnet σε email και μου είπε να κοινοποιήσω το τηλέφωνο μου για να με καλέσουν.τώρα περιμένω να δω τι θα γίνει.

Δημοσ.
antonl δυστυχώς η Forthnet έχει χάλια pings σε adsl2+ mode...

γύρνα σε g.dmt (adsl1) όταν θες χαμηλά pings για games...

Το φοβόμουν αυτό :/ (το ότι δε θα μπορώ να χω γρήγορο Internet & καλά ping).

Thanks αυτό για το g.dmt δεν το ξερα :>

-----Προστέθηκε 22/9/2008 στις 06 : 34 : 53-----

και πως θα το κάνω αυτό?μόλισ μου απάντησε η forthnet σε email και μου είπε να κοινοποιήσω το τηλέφωνο μου για να με καλέσουν.τώρα περιμένω να δω τι θα γίνει.

Απ το interface του router υπάρχει αντίστοιχη επιλογή.

automerge test

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...