Προς το περιεχόμενο

προβλημα intel pentium d

kokaa

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια θελω να μου λυσετε ενα προβλημα.εχω εναν intel pentium d 925 3.00ghz.Εχω την αρχικη ψυκτρα και χωρις να εχω πολλα προγραμματα ανοιχτα μου ανεβαινει πολυ η θερμοκρασια...Δηλαδη φτανει περιπου τους 56 βαθμους κελσιου...Πειτε μου σας παρακαλω τι πρεπει να κανω για να μειωθει η θερμοκρασια.

Ευχαριστω

Δημοσ.

Τώρα που χειμωνιάζει σε τρόμαξαν οι θερμοκρασίες; :)

Πάντα έτσι ήταν ή τώρα τελευταία ανέβηκαν; (υποθέτω ότι οι 56C είναι σε idle)

Δημοσ.

κοιταξτε οι θερμοκρασιες ειναι ιδιες ειτε καλοκαιρι ειτε χειμωνα...Απλως με προβληματισε το προγραμμα speedfan γιατι οταν ετρεξα το προγραμμα μου εδειξε την θερμοκρασια 56c και διπλα ενα σημα φωτιας...Αυτο ηταν που με τρομαξε

Δημοσ.

Οι παλαιότεροι επεξεργαστές της Intel ήταν γνωστοί για τις μεγάλες τους θερμοκρασίες.

Η θερμοκρασία που αναφέρεις είναι φυσιολογική για τον επεξεργαστή σου αλλά αν θέλεις να δεις βελτίωση θα πρέπει να προβείς σε αλλαγή ψύκτρας με κάποια aftermarket.

Δημοσ.

α και κατι ακομα. θελω να αλλαξω την καρτα γραφικων μου και να παρω μια nvidia gtx 260...αμα βαλω αυτην την gtx 260 θα μειωθει η αποδοση της απο τον επεξεργαστη???

Εινα ο intel pentium d 3.00ghz αλλα ο διπυρινος

-----Προστέθηκε 22/9/2008 στις 06 : 48 : 35-----

α και κατι ακομα..θελω να αλλαξω την καρτα γραφικων και να παρω μια nvidia gtx 260..αμα βαλω την gtx 260 θα μειωθει η αποδοση της απο τον επεξεργαστη????

εινα ενας intel pentium d 3.00ghz αλλα ο δηπυρινος

Δημοσ.
α και κατι ακομα. θελω να αλλαξω την καρτα γραφικων μου και να παρω μια nvidia gtx 260...αμα βαλω αυτην την gtx 260 θα μειωθει η αποδοση της απο τον επεξεργαστη???

Εινα ο intel pentium d 3.00ghz αλλα ο διπυρινος

-----Προστέθηκε 22/9/2008 στις 06 : 48 : 35-----

α και κατι ακομα..θελω να αλλαξω την καρτα γραφικων και να παρω μια nvidia gtx 260..αμα βαλω την gtx 260 θα μειωθει η αποδοση της απο τον επεξεργαστη????

εινα ενας intel pentium d 3.00ghz αλλα ο δηπυρινος

Ο επεξεργαστής δεν μπορεί να μειώσει την απόδοση της κάρτας αλλά μπορεί να την "καθυστερεί".

Δηλαδή με ισχυρότερο επεξεργαστή θα δεις περισσότερα Fps.

Δημοσ.

Εγω αμα βαλω την gtx 260 θα μπορω να παιζω το crysis σε very high graphics αναλυση 1280 χ 1024 και anti-aliasing x 4??????

-----Προστέθηκε 23/9/2008 στις 06 : 49 : 21-----

α και κατι ακομα.... θα μπορω να τρεξω το far cry 2

με intel pentium d 3.00ghz(ο δυπυρηνος),evga gtx 260 896mb,τροφοδοτικο thermaltake 700 watt, και 2gigabyte ram σε very high settings????

-----Προστέθηκε 23/9/2008 στις 09 : 09 : 04-----

please πεστε μου ειναι αναγκη

Δημοσ.

Αν και δεν παίζω παιχνίδια έχω την εντύπωση ότι το Crysis δεν το παίζει κανείς με very high settings. Προσωπικά πιστεύω ότι είναι κακογραμμένο. Δεν είναι δυνατόν να σου "πατάει" κάτω hardware αξίας χιλιάδων ?.

Πιστεύω πάντως ότι μέχρι τα 1280x1024 που θέλεις θα είσαι αξιόμαχος.

• Moderators
Δημοσ.

Καλα φιλε kokaa χαλαρωσε λιγο πηρε φωτια το automerge του φορουμ (πωπω υπερχρησιμο τελικα!).

Κατ αρχας νομιζω οτι στον επεξεργαστη σου θα ταιριαζε μια HD4850 παρα μια GTX260, καθως θα τη καθυστερει.

Σε 1280 ΜΕ AA 4x και Very High μαλλον δυσκολο να τα βγαλει περα, σε medium-high ναι.

Ποια μητρικη εχεις?

Α και δοκιμασε λιγο να τρεξεις το Prime95 σε Maximun Heat mode και παραλληλα να βλεπεις τις θερμοκρασιες με το Speedfan...

Δημοσ.

εχω μια asus p5n-e sli

-----Προστέθηκε 24/9/2008 στις 03 : 48 : 06-----

asus p5n-e sli

-----Προστέθηκε 24/9/2008 στις 03 : 48 : 59-----

α μπορεις να μου προτεινεις κανενα καλο επεξεργαστη της intel 170 με 180 ευρω???

Δημοσ.

επειδη θελω να πουλησω τον επεξεργαστη μου μπορεις να μου πεις ποσα λεφτα να τον βαλω???

-----Προστέθηκε 24/9/2008 στις 03 : 56 : 59-----

λοιπον θα βαλω τροφοδοτικο thermaltake 700 watt λεω να βαλω την gtx 260 μητρικη εχω asus p5ne-sli

hdd 160gb western digital

-----Προστέθηκε 24/9/2008 στις 04 : 01 : 09-----

το far cry 2 θα μπορω να το παιξω σε high settings και αναλυση 1280 χ 1024

Δημοσ.

Ενα ενα...

Φυσιολογικοτατες θερμοκρασιες για pentium d(πρακτικα 2 prescot κολλημενοι)

Πες μας τι specs εχει το PC σου(psu/ram/vga card).

Υ.Γ Οσο για τον επεξεργαστη κανενα 30αρη...Αν βρεις να τον δωσεις και να βαλεις αλλα τοσα μια χαρα θα σου κατσει ενας c2d 5200.

Δημοσ.

Λοιπον εχω psu thermaltake 700 watt μητρικη asus p5n-e sli θα παρω μια evga gtx 260 και σκεφτομαι να παρω εναν intel core 2 duo e8400

-----Προστέθηκε 26/9/2008 στις 12 : 06 : 42-----

Λοιπον psu thermaltake 700 watt μητρικη asus p5n-e sli θα παρω μια evga gtx 260 ram 1.5 gigabyte

θελω να παρω και εναν intel core 2 dyo E8400

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...