hackermon1 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Γεια,την τελευταία εβδομάδα αντιμετωπίζω το εκής πρόβλημα.έχω 1024 γραμμή και όταν παίζω lineage έχω lag περίπου 5-10 δεύτερα.δεν είναι κόλλημα από τα γραφικά.στα υπόλοιπα παιδιά που έχουν οτενετ την ίδια ώρα ακριβώς τα ρωτάω και μου λένε ότι δεν υπάρχει καθόλου lag στο server και όλα είναι κανονικά.το παράξενο όμως είναι ότι όταν κατεβάζω ταινίες η οτιδήποτε άλλο δεν παρουσιάζει lag.τι λέτε να τρέχει.έχω ασύρματο δίκτυο.δεν ξέρω τι να πω.σκέφτομαι να αλλάξω εταιρία.και τέλος επειδή ρώτησα και άλλους μου έιπαν ότι όποιοι έχουν forthnet έχουν το ίδιο πρόβλημα.μένω στη ρόδο στην περιοχή της ανάληψης.(αυτό το τελευταίο δεν ξέρω αν παίζει ρόλο.):shifty::shifty:
antonl Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 5-10sec δεν είναι lag. Lag είναι να χεις κάποια εκατοντάδες (ξέρω γω) ms. Μήπως κάτι δεν πάει καλά με το ασύρματο δίκτυο; Δοκίμασε να συνδεθείς μέσω ethernet;
hackermon1 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 10sec? omg!πριν μια εβδομάδα δεν είχα ούτε ένα sec lag.και με μια γρήγορη αναζήτηση στο google θα διαπιστώσεις ότι όσοι έχουν forthnet παρατηρούν τεράστια ping με το εξωτερικό!
antonl Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Άλλο το τεράστιο Ping (δεν έχω τεστάρει να συνδεθώ με server εξωτερικού) κι άλλο τα 5-10sec που αναφέρεις εσύ. Γι αυτό λέω αν δοκίμασες με καλώδιο
gherudos Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Αν παίζεις στον la2crazy είναι απολύτως φυσιολογικό καθώς αλλάζουν host και υπάρχει τεράστιο lag σε όλους,οπότε είτε οι φίλοι σου δεν ξέρουν τι σημαίνει lag είτε ψεύδονται ασύστολα.
hackermon1 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 omg!παίζω στον elite.!και για την ακρίβεια μιλάμε μέσω ventrilo,και δεν ψεύδεται κανείς. edit:με πήρε τηλέφωνο η forthnet και μου είπε πως έχουν πρόβλημα και να κάνω υπομονή.ελπίζω να λυθεί.πάντως η εξυπηρέτηση ήταν φοβερή -----Προστέθηκε 23/9/2008 στις 08 : 06 : 31----- omg!σήμερα σήκωσα 266 ping στο lineage.από 100 που είχα πριν ένα μήνα.και το σύνδεσα με ethernet.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.