Προς το περιεχόμενο

Λογαριασμός Χρήστη

Antwni

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά έχω δυο χρήστες γίνεται να κάνω να ανοίγει αυτόματα ο ένας αλλα χωρίς να διαγράψω τον άλλο????

Δημοσ.
Όχι.......

Γιατί όχι ωρέ; Κάπου είχε πάρει το μάτι μου κάτι tweak utilities που ορίζαν default user για login (αλλά δε θυμάμαι σε ποιο πρόγραμμα). Εκτός αν δε θυμάμαι καλά...

Δημοσ.

Γίνεται. Το προγραμματάκι που χρειάζεσαι λέγεται Tweak UI από τα Powertoys for Windows XP, και μπορείς να το κατεβάσεις από εδώ.

Μια ενδεικτική screenshot:

windowsxp_tweakui_autologon.gif

Όχι.......

Αν δεν γνωρίζουμε, καλό είναι να μην μιλάμε...

Δημοσ.
Εγώ, το είπα γιατί δεν υπάρχει τέτοια επιλογή στα Windows!

Υπαρχει αλλα ειναι κρυμμενη.

Start - run - control userpaswords2

Ξετσεκαρεις την επιλογη users must enter a username and password. Οταν κλεισεις το παραθυρο θα σε ρωτησει ποιος να ειναι ο default χρηστης και τον κωδικο του

Δημοσ.

Αν κάποιος ρώταγε πως να δει αρχεία XviD στο PC του θα απαντούσες για να πεις ότι δεν γίνεται, λόγω του ότι δεν υποστηρίζεται εγγενώς από τα Windows;

Επίσης, όπως λέει και ο Bspus, η επιλογή υπάρχει και είναι κρυμμένη - άλλωστε, αυτό κάνει το Tweak UI: πειράζει τέτοιες ρυθμίσεις οι οποίες θεωρήθηκαν κάπως προχωρημένες για ένα μέσο χρήστη ώστε να εμφανίζονται στα απλά UI του μενού User Accounts.

Δημοσ.

Ευχαριστώ παιδιά αλλα δυστυχώς έχω Vista και το Tweak UI είναι μόνο για XP όπως είπες και εσύ Konnak!!Γίνεται να το κάνω όπως το είπε ο φίλος ο Bspus???

Δημοσ.
Ευχαριστώ παιδιά αλλα δυστυχώς έχω Vista και το Tweak UI είναι μόνο για XP όπως είπες και εσύ Konnak!!Γίνεται να το κάνω όπως το είπε ο φίλος ο Bspus???

Δουλευει και στα βιστα. Ομως τα βιστα δεν εχουν το run στο start και πρεπει να το βαλεις εσυ απο τις επιλογες της start menu. Αν δεν το βρεις απλως ανοιξε γραμμη εντολων και πληκτρολογησε το εκει

Δημοσ.
Δουλευει και στα βιστα. Ομως τα βιστα δεν εχουν το run στο start και πρεπει να το βαλεις εσυ απο τις επιλογες της start menu. Αν δεν το βρεις απλως ανοιξε γραμμη εντολων και πληκτρολογησε το εκει

Winkey+R netplwiz

Δημοσ.
Απο που μπορώ να το κατεβάσω???

Παρακαλώ ;;;;

Αυτό είναι το πλήκτρο των Windows + R ώστε να βγει το πλαίσιο Run και από κει πληκτρολογείς netplwiz σε Vista με SP1 πάντα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...