Προς το περιεχόμενο

Φλασάκι 8 Giga

Antwni

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά το φλασάκι που έχω όταν του κάνω ασφαλή κατάργηση δεν σβήνει το φωτάκι!!Έχει πρόβλημα το φλασάκι???

Δημοσ.

Δηάδή δεν θα χαλάσει έτσι!???Γαιτί είναι σαν να μην του κανω ασφαλη καταργηση, νομίζω!!!!Εσείς τι λέτε???

Δημοσ.
εγω το αφαιρω ετσι χωρις ασφαλεις λειτουργια κλπ και δεν παθαινει τιποτα. χωρια οτι εχουν 5 χρονια εγγυηση

Πιο πιθανόν είναι να γίνει κανα corruption στα data παρά πρόβλημα στο flashάκι. Εκτός κι αν έχεις επιλέξει "safe removal" αντί για "performance".

Δημοσ.
1. Δεξί click, επιλογή properties.

2. Tab "hardware", διπλό click στο flaskάκι.

3. Tab "policies", επιλογή του "Optimize for quick removal", ΟΚ.

ευχαριστούμε! ;)

Δημοσ.
Παιδιά το φλασάκι που έχω όταν του κάνω ασφαλή κατάργηση δεν σβήνει το φωτάκι!!Έχει πρόβλημα το φλασάκι???

Σε εμένα έχει τύχει να κάνω ασφαλή κατάργηση και ενώ δείχνει πως το εικονίδιο που έχει στην έναρξη έχει εξαφανιστεί το φωτάκι ακόμα ανάβει.Δν είναι απαραίτητο να φταίει το φλασάκι,αλλά μπορεί να φταίει και ο υπολογιστής.Κατά πάσα πιθανότητα να φταίει το φλασάκι,όχι όμως να είναι χαλασμένο.Η θύρα στην οποία βάζεις το usb πολλές φορές βγάζει μήνυμα και λέει πως η συσκευή θα λειτουργούσε καλύτερα αν το pc σου ήταν πιο 'ανάλαφρο',άρα μπορεί να ζορίζεται το pc σου και να μπλοκάρει το φλασάκι.Εγώ να σου πω την αλήθεια ποτέ δεν κάνω ασφαλή κατάργηση,το βγάζω έτσι και δεν έχει πάθει και τπτ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...