Προς το περιεχόμενο

μπορω να κλειδωσω το ασυρματο router μου;

pantelis3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια ειμαι καινουργιοs στο site πιστευω να μαι στο καταληλο μεροs γι' αυτην την ερωτηση,εχω ασυρματο internet και εχω ενα προβλημα απ οτι ξερω οταν εχειs ασυρματο internet ειναι πολυ πιθανο υπολογιστεs που βρισκονται στο ευροs του δικου μου δικτυου να μπαινουν στο internet δωρεαν.υπαρχει καποιοs τροποs να κλειδωσω με καποιον κωδικο το router μου ωστε να μην μπαινουν αλλοι υπολογιστεs στο internet δωρεαν μεσω του δικου μου router γιατι μου δημιουργουν καποια προβληματα.

Δημοσ.

Λογικά μπορείς να μπείς στο interface του router σου με 192.168.1.1 ή κάτι παρόμοιο.Απο εκεί λογικά θα υπάρχει κάποια επιλογή για security mode.Αν υπάρχει η επιλογή WPA2 να την προτιμήσεις και κατόπιν βάζεις το password που θές.Επίσης καλό είναι να αλλάξεις τους default κωδικούς του router που συνήθως είναι κάτι απλό,όπως admin και να βάλεις κάτι δικό σου

Δημοσ.
καλησπερα παιδια ειμαι καινουργιοs στο site πιστευω να μαι στο καταληλο μεροs γι' αυτην την ερωτηση,εχω ασυρματο internet και εχω ενα προβλημα απ οτι ξερω οταν εχειs ασυρματο internet ειναι πολυ πιθανο υπολογιστεs που βρισκονται στο ευροs του δικου μου δικτυου να μπαινουν στο internet δωρεαν.υπαρχει καποιοs τροποs να κλειδωσω με καποιον κωδικο το router μου ωστε να μην μπαινουν αλλοι υπολογιστεs στο internet δωρεαν μεσω του δικου μου router γιατι μου δημιουργουν καποια προβληματα.

Δοκίμασε ssid off και άλλαξε το όνομα του δικτύου σου.

Κάτι χοντροπ@π@ρες συνήθως δεν απαιτούν και πολλά.

Δημοσ.

Για πιο συγκεκριμένες απαντήσεις μπορείς να μας πεις ποιο ρουτερ εχεις για να σου πουμε ακριβως την διαδικασια.Καπως φιλος πιθανον να εχει το ιδιο με σενα.Γενικα παντως η διαδικασια ειναι οπως την περιέγραψαν πιο πανω τα παιδια

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...