deminho11 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Καλησπέρα παιδιά. Σαν νέος φοιτητής νοίκιασα πρίν λίγες μέρες σπίτι για την διαμονή μου στην περιοχή του Πανεπιστημίου. Το θέμα είναι οτι θέλω να βάλω ADSL μέσω του ΔΙΟΔΟΣ αλλα δεν υπάρχει σύνδεση ΟΤΕ στο σπίτι. Το συγκεκριμένο είναι διόροφο που παλιότερα ήταν μονοκατοικία και αργότερα χωρίστηκε σε 2. Μπρίζες για τηλέφωνο έχει, αλλα αυτό που με απασχολεί είναι αν θα μπορώ να πάω στον ΟΤΕ να κάνω νέα σύνδεση μόνο για το δικό μου διαμέρισμα ή θα πιάνει και το άλλο σπίτι? Γνωρίζει κανείς τι γίνετε σε τέτοιες περιπτώσεις ή πώς μπορώ να μάθω??? Να σημειώσω οτι το κάθε σπίτι έχει δικό του ρολόι της ΔΕΗ (αν αυτό παίζει ρόλο)...
antonl Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Το λογικό είναι να υπάρχουν δυο γραμμές. Θα ναι λίγο κουλό να σηκώνεις το τηλέφωνο και να ακούς τι λέει ο γείτονάς σου . Ο σπιτονοικοκύρης δεν ξέρει; Γείτονας δεν υπάρχει να δεις αν έχει τηλέφωνο;
deminho11 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Το λογικό είναι να υπάρχουν δυο γραμμές. Θα ναι λίγο κουλό να σηκώνεις το τηλέφωνο και να ακούς τι λέει ο γείτονάς σου . Ο σπιτονοικοκύρης δεν ξέρει; Γείτονας δεν υπάρχει να δεις αν έχει τηλέφωνο; Όπως είπα ήταν μονοκατοικία που χωρίστηκε σε 2. Εγώ μένω στο εισόγειο. Ο σπιτονοικοκήρης δεν θυμάται λέει. Στον ΟΤΕ μπορώ να μάθω?
angmar Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Στην είσοδο έχει λογικά ένα κατανεμητή για τα τηλέφωνα, φώναξε ένα ηλεκτρολόγο να δεί την καλωδίωση και να σου πει. Εναλλακτικά μπορείς να ζητήσεις να έρθει τεχνικός του ΟΤΕ να το κοιτάξει αλλά θα στο χρεώσουν και δεν έχω ιδέα πόσο, αν είναι το ίδιο κόστος με την "άσκοπη μετάβαση τεχνικού" θα είναι κανα 50αρι, βέβαια παίζει να μη σου χρεώσουν τίποτα γιατί θέλεις ουσιαστικά να γίνεις πελάτης τους, αν είσαι τυχερός.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.