Προς το περιεχόμενο

samsung t220 -αποριες πριν απο αγορα..

Nick_Iommi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια πηγα σημερα στο πλαισιο..ειδα τη οθονη κ κυριολεκτικα εμεινα με το στομα ανοιχτο..ξεχωριζε σε σχεση με ολες τις αλλες..απλα η καλυτερη επιλογη..καποιες αποριες τωρα ..με τροει μεσα μoΥ ΤΟ γεγονος πως η Lg προσφερει 0 pixel εγγυηση,ενω η samsung οχι..ποσο συχνο ειναι το φενομενο καμμενων Pixel?μπηκα στο site toy hardshop..h οθονη πωλειται 249 ευρω http://www.hardshop.gr/shop/item.asp?itemid=10064&catid=95 και εχεις την δυνατοτητα να πληρωσεις 33,5 ευρω επιπλεon για εγγυηση 0 pixel 6 μηνων.η ιδια οθονη πωλειται στο πλαισιο κ στο eshop με 294 ευρω..τι μ προτεινετε? υπαρχει περιπτωση να εμφανιστει καμμενο pixel k μετα τους 6 μηνες?γτ η samsung δν προσφερει 0 πιχελ εγγυηση?

Δημοσ.

Κ εγω το ψαχνω το θεμα εδω και καιρο με την t220 και την t220hd .Οσο αφορα τα πιξελ ,η LG δε προσφερει 0 pixel εγγυηση στις 22αρες (μονο)(εχω γνωστο στην Lg ) opote χτυπα την SAMSUNG .Για δες εδω http://www.greek-shops.de/eshop.php?action=article_detail&s_supplier_aid=1401226 εχει τιν 220ΗD 312eyro αν κ μου φαινεται περιεργο γιατι την 220 την εχουν 347 .

Δημοσ.

D-sub 15pin, DVI-D, 2HDMI, Component, Δέκτης ψηφιακής τηλεόρασης, Οπτική έξοδος, Υποδοχή Scart, Υποδοχή Cl . Κανονικα κανει 399 . Εγω ετσι και αλλιως θελω να βαλλω και το χβοχ 360 και με βολευει αρκετα .

Δημοσ.

νομιζω πως μπορεις να συνδεσεις το 360 κ σε μονιτορ χωρις ολα αυτα...δες την προσφορα του hardshop πιο πανω..δεν μ λες να τα πληρωσω τα 33 ευρω παραπανω η ειναι ανουσιο?

Δημοσ.

σιγουρα ισχιει αυτο???δν το ηξερα...πως μπορω να κατοχυρωσω κατι τετοιο?ισχυει μονο σε eshop k plaisio η κ στο hardshop?

-----Προστέθηκε 23/9/2008 στις 04 : 59 : 42-----

αυτο π εννοω ειναι οτι σιγουρα το δεχονται πισω ως ελλατωματικο η πιπιλανε τη γνωστη καραμελα π λεει πως η εταιρια αναγνωριζει ως βλαβη απο 4 Pixel k πανω?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...