NiCk_ Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 *Πρώτα απ' όλα να απολογηθώ για την δημιουργία νέου θέματος, αλλά δεν ήξερα που αλλού να κάνω post * Σκοπεύω να στείλω λεφτά σε ένα φίλο στην Αγγλία για να μου αγοράσει το νέο Macbook μόλις κυκλοφορήσει για να εκμεταλλευτώ και το "Back To School Promotion" .. Και ουσιαστικά θέλω να ρωτήσω, όταν θα μου το στείλει στην Ελλάδα αν θα πληρώσω φόρο στο τελωνείο ... Μέχρι στιγμής γνώριζα ότι σε αγορές εκτός Ευρώπης δεν τον γλιτώνεις τον φόρο, αλλά όταν γίνοντε από χώρα της Ε.Ε. τι ισχύει ??? Ευχαριστώ !
telnet05 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Δεν πληρωνεις φορο ουτε τελωνεια απο Ευρωπαικη Ενωση.
NiCk_ Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Δεν πληρωνεις φορο ουτε τελωνεια απο Ευρωπαικη Ενωση. Ευχαριστώ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ !!! :-D:-D
kpartsi Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Επειδή και εγώ ενδιαφέρομαι για το Back to school promotion σε συνδυασμό με αγορά του νέου Macbook Pro (που εύχομαι να κυκλοφορήσει σύντομα) να σου θυμήσω ότι λήγει 31 Οκτ. και ότι το ipod nano ή touch το πληρώνεις κανονικά και μετά κάνεις την αίτηση για την επιστροφή των 125 ευρώ που μπορεί να κάνει και κανά μήνα....
Steven Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Νομίζω ότι δεν παίρνεις 125 ευρώ στο χέρι. Απλά στην επόμενη αγορά σου έχεις 125 ευρώ έκπτωση..
kpartsi Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Όχι, γίνεται επιστροφή χρημάτων ή με επιταγή στο σπίτι ή σε τραπεζικό λογαριασμό. Χαρακτηριστικά το Apple store αναφέρει για την επιστροφή χρημάτων με τους ακόλουθους τρόπους: Rebate Cheques and Bank Transfers. Απλά μπορεί να αργήσει λίγο για να γίνει η επιστροφή. Πρέπει να στείλεις ταχυδρομικά τα δικαιολογητικά και έχουν 4 εβδομάδες για την επιστροφή των χρημάτων από τη στιγμή που θα εξετάσουν τα δικαιολογητικά σου....
NiCk_ Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Επειδή και εγώ ενδιαφέρομαι για το Back to school promotion σε συνδυασμό με αγορά του νέου Macbook Pro (που εύχομαι να κυκλοφορήσει σύντομα) να σου θυμήσω ότι λήγει 31 Οκτ. και ότι το ipod nano ή touch το πληρώνεις κανονικά και μετά κάνεις την αίτηση για την επιστροφή των 125 ευρώ που μπορεί να κάνει και κανά μήνα.... Ωραία, ευχαριστώ ... Ουσιαστικά όπως είπα, το Macbook θα το αγοράσει ένας κολλητός μου, ο οποίος πέρσι και πρόπερσι έτυχε να ξαναγοράσει laptops από την Apple στο "Back To School Promotion" Πιστεύω έτσι ότι θα γνωρίζει τι να κάνει για να πάρει τα λεφτά του πίσω ... Πλέον η μόνη ανησυχία είναι του αν θα βγούν τα νέα Macbooks ( και MBPs ) πρίν το τέλος της προσφοράς !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.