frost_jk Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 παιδια,καλησπερα!διαβαζω καιρο το site και μιας και ειμαι λιγο αχρηστος οσον αφορα τους υπολογιστες ηθελα να κανω καποιες ερωτησεις. Θελω να αναβαθμισω την RAM μου.Εχω μια 512 με τα εξης χαρατηριστικα Κατασκευαστης : MCI Computer Part Number : MDT512M PC400 CL2. Serial number: CC382007 Type : DDR-SDRAM PC-3200 (200 MHz) - [DDR-400] Size : 512 MB (2 rows, 4 banks) 1)προτεινετε να βαλω μια 2GB και να τελειωνω με αυτη την ιστορια η καλυτερα να παρω μια 1GB και αργοτερα αν ειναι να προσθεσω και αλλη αν χρειαστω?Η καλυτερα να αγορασω για παραδειγμα 2χ1GB ξεχωριστα ανα καταληξω στα +2GB? 2)εχει σημασια αν θα βαλω τη μεγαλυτερη στο 1ο η στο 2ο slot? 3)http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.554764 εχω κατασταλαξει σε αυτη για παραδειγμα,μηπως χρειαζεται να ρυθμισω τη νεα μου RAM οσον αφορα τα CAS latency και διαφορες τετοιες παραμετρους που εχουν σχεση με τις συχνοτητες η απλα "κοτσαρω" πανω την μνημη και τελος? Ευχαριστω προκαταβολικα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.