tauritos Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Ενδιαφερομαι να αγορασω αυτον τον εξωτερικο σκληρο.Θα χρησιμοποιειται κυριως για αποθηκευση τραγουδιων και ταινιων. 1)Ειναι αξιοπιστος/προβληματα με θερμοκρασιες,κρασαρισματα? 2)Κατι πιο γενικο...Αν εχω μεσα αποθηκευμενα τραγουδια/ταινιες και τον συνδεσω σε μια συσκευη πχ.τηλεοραση με θυρα usb,το αν θα μπορω να αναπαραγω τα αρχεια εξαρταται απο την συσκευη που τον συνδεσα?
Steven Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 2) NAI Γενικά: Εγώ δεν θα αγόραζα κάτι τέτοιο αλλά θα προτιμούσα εναν κανονικό σκληρό δίσκο (2.5 ή 3.5) και μια εξωτερική θήκη, καθώς αυτό σε περιορίζει για τις χρήσεις που μπορείς να του κάνεις. Αν έχει ξεχωριστό σκληρό, μπορείς πχ να τον βγάλεις από τη θήκη και να τον βάλεις στο laptop ή desktop σου κανονικά και όχι μέσω της πολύ αργής USB 2.0
slaughter Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 εγώ θα σου πρότεινα κάποιον 3,5. με τα ίδια λεφτά παίρνεις κάποιον 1ΤΒ. εκτός αν τον θες για φορητότητα 2,5.
tauritos Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Με νοιάζει η φορητότητα(πχ. να τον πέρνω στην σχολή ή στην επαρχία που συχνά κατεβαίνω) κι όχι τόσο ο ρυθμός μεταφοράς δεδομένων διότι πολύ μεγάλα αρχεία λίγες φορές θα του περάσω(κανα παιχνίδι maximum). Για κανονικό δίσκο με εξωτερική θήκη το σκέφτηκα αλλά ο υπολογιστής δεν έχει αλλες ελεύθερες θέσεις για δίσκο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.