Gryzor Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Καλημέρα και καλή εβδομάδα (και φθινόπωρο )! Πριν λίγες μέρες κόλλησα, άγνωστο πώς, το Virtumonde (http://en.wikipedia.org/wiki/Vundo_trojan). Πολύ κακό τσιμπούρι, απʼό,τι φαίνεται, και δύσκολα αφαιρείται. Χρησιμοποίησα το VirtumundoBeGone και το VundoFix (safe mode). Κάτι βρήκε, κάτι αφαίρεσε, αλλά όχι όλα. Και δημιούργησε κι ένα πρόβλημα: μπαίνοντας στα windows, δεν φορτώνεται το shell! Πρέπει να ανοίξω τον task manager και να τρέξω το explorer.exe και μετά χειροκίνητα τα start-up προγράμματα... Οπότε: δύο ερωτήσεις: Α. Κανένας αξιόπιστος τρόπος να ξεφορτωθώ το Κακό? Έχω φάει τον Γούγλη αλλά τίποτα... Β. Τί άλλαξε και δεν ξεκινάει το shell? Πώς να το διορθώσω; Ευχαριστώ! Θ
Daredevil Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Malware bytes google it, εγώ έτσι τον έβγαλα
Gryzor Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Πρώτη φορά το ακούω! Όντως δούλεψε; Θενξ, κατεβάζω Κανένας να μου πει για το shell?
Gryzor Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Xμμμμμ, όχι μόνο έσβησε κάμποσα, αλλά πλέον ο explorer εκκινεί κανονικά! Για να δούμε...
kryonts Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Ευχαριστώ πάρα πολύ. Ήδη με το θέμα ασχολιέμαι τις τελευταίες 9 ώρες! Ελπίζω να καθάρισε ... Φοβερό και τρομερό trojan το virtumonde
Gryzor Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Όντως φοβερό και κακάσχημο, νομίζω δεν έχω δει κάτι τόσο επίμονο! Αλλά και η λύση που πρότεινε ο φίλος πολύ καλή...
silverdawn Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Εξαιρετικα δυσκολο να βγαλεις το συγκεκριμενο trojan χωρις αν αφησει "κουσουρι". Εγω μετα απο πολυυυυυ προσπαθεια , τελικα κατεληξα στην λυση του restore απο ενα -λιγο- παλιοτερο backup που ειχα. Καλη επιτυχια παντως. Ενημερωσε μας αν καταφερες τιποτα.
Daredevil Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Όντως φοβερό και κακάσχημο, νομίζω δεν έχω δει κάτι τόσο επίμονο! Αλλά και η λύση που πρότεινε ο φίλος πολύ καλή...άστα κι εγώ είχα φάει δύο απογεύματα στο google και σε forum μέχρι να το βρω, έχει και πολλές μεταλλάξεις ίσως είναι ο πιο δύσκολος ιός που έχω συναντήσει
wizzy Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 ρε παιδιά, από που τον κολλήσατε, αν επιτρέπεται;
silverdawn Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 ρε παιδιά, από που τον κολλήσατε, αν επιτρέπεται; Εγω απο ενα crack για ενα παιχνιδι. Ειχα κανει clean install τα Windows και ειχα ξεχασει να βαλω antivirus. Οι μ**** πληρωνονται.
Gryzor Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Εγώ πάλι, ούτε που ξέρω. Στο πισί της δουλειάς με Nod32 από πίσω...
Kostas_xolargos Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 αμα κολλησεις τον ιο αυτο το αβαστ τον βρικσει?η θα με καψει μεχρι να τον παρω χαμπαρι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.