Προς το περιεχόμενο

Virtumonde trojan... :(

Gryzor

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα και καλή εβδομάδα (και φθινόπωρο :) )!

Πριν λίγες μέρες κόλλησα, άγνωστο πώς, το Virtumonde (http://en.wikipedia.org/wiki/Vundo_trojan). Πολύ κακό τσιμπούρι, απʼό,τι φαίνεται, και δύσκολα αφαιρείται.

Χρησιμοποίησα το VirtumundoBeGone και το VundoFix (safe mode). Κάτι βρήκε, κάτι αφαίρεσε, αλλά όχι όλα. Και δημιούργησε κι ένα πρόβλημα: μπαίνοντας στα windows, δεν φορτώνεται το shell! Πρέπει να ανοίξω τον task manager και να τρέξω το explorer.exe και μετά χειροκίνητα τα start-up προγράμματα...

Οπότε: δύο ερωτήσεις:

Α. Κανένας αξιόπιστος τρόπος να ξεφορτωθώ το Κακό? Έχω φάει τον Γούγλη αλλά τίποτα...

Β. Τί άλλαξε και δεν ξεκινάει το shell? Πώς να το διορθώσω;

Ευχαριστώ!

Θ

Δημοσ.

Ευχαριστώ πάρα πολύ. Ήδη με το θέμα ασχολιέμαι τις τελευταίες 9 ώρες!

Ελπίζω να καθάρισε ...

Φοβερό και τρομερό trojan το virtumonde

Δημοσ.

Όντως φοβερό και κακάσχημο, νομίζω δεν έχω δει κάτι τόσο επίμονο! Αλλά και η λύση που πρότεινε ο φίλος πολύ καλή...

Δημοσ.

Εξαιρετικα δυσκολο να βγαλεις το συγκεκριμενο trojan χωρις αν αφησει "κουσουρι". Εγω μετα απο πολυυυυυ προσπαθεια , τελικα κατεληξα στην λυση του restore απο ενα -λιγο- παλιοτερο backup που ειχα.

Καλη επιτυχια παντως. Ενημερωσε μας αν καταφερες τιποτα.

Δημοσ.
Όντως φοβερό και κακάσχημο, νομίζω δεν έχω δει κάτι τόσο επίμονο! Αλλά και η λύση που πρότεινε ο φίλος πολύ καλή...
άστα κι εγώ είχα φάει δύο απογεύματα στο google και σε forum μέχρι να το βρω, έχει και πολλές μεταλλάξεις ίσως είναι ο πιο δύσκολος ιός που έχω συναντήσει
Δημοσ.
ρε παιδιά, από που τον κολλήσατε, αν επιτρέπεται;

Εγω απο ενα crack για ενα παιχνιδι. Ειχα κανει clean install τα Windows και ειχα ξεχασει να βαλω antivirus.

Οι μ**** πληρωνονται.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...