Προς το περιεχόμενο

Εισαγωγή εξισωσεων και κινούμενα σχέδια στο Powerpoint 2007;

GiorGhino

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πως μπορώ να βάλω εξισώσεις στο powerpoint 2007?

To εργαλειο εξισωσης απο το word δεν υπάρχει, και οταν αντιιγραφω μια εξισωση βγαίνει όπως να ναι

Μπορώ να βάλω αρχειο word ως αντικείμενο αλλα αμα το κανω συνεχεια θα γίνει χαμός. Υπάρχει κανας built-in τρόπος?

Στις παλιότερες εκδόσεις υπήρχε ενα "math" νομίζω. Αυτό λειτουργούσε και στο powerpoint?

Μπορώ να κάνω κινούμενα βέλη κλπ στο Power point, η πρέπει να τα εισάγω ως βιντεο απο άλλο πρόγραμμα?

Ξέρετε κανένα? Το Visio κάνει τέτοιο πράγμα?

Υ.Γ.

Ξέρω animation στο 3D Studio Max αλλα αμα κατσω να κανω modelling εν τρισδιαστατο βελάκι, μετα animation, μετα export σε βιντεο και εισαγωγή στο power point τρέχα γύρευε!

Δημοσ.

Για την εισαγωγή εξισώσεων εγώ χρησιμοποιώ το Mathtype. Αν γράψεις την εξίσωση στο mathtype νομίζω μπορείς να την σώσεις ως εικόνα

και μετά να την εισάγεις στο Powerpoint ή στο word.

Όσο αναφορά τα βέλη (αν κατάλαβα καλά την έννοια "κινούμενα"), μπορείς να κάνεις ότι θές μέσα στο Powerpoint, δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσεις άλλο πρόγραμμα.

Στο toolbar drawing θα βρείς αρκετά βέλη που αν δηλώσεις μετα ΠΟΤΕ θα βγαίνουν και ΑΠΟ ΠΟΥ τότε θα γίνουν και κινούμενα και θα εμφανίζονται όποτε θες εσυ. :-)

Δημοσ.

To Mathtype είναι ξεχωριστό πρόγραμμα που χρησιμεύει ακριβώς για την εισαγωγή εξισώσεων σε έγγραφα γραφείου. Στο Powerpoint (όπως και στις άλλες εφαρμογές Office) η εισαγωγή εξισώσεων από το Mathtype γίνεται απευθείας χωρίς κανένα πρόβλημα.

Δημοσ.

Το Equation Editor του office δεν μπαίνει με την default εγκατάσταση. Πρέπει ή να κάνεις Πλήρης ή να ξεκινήσεις πάλι με το cd του office και να πας προσαρμογή. Έπειτα να βρεις το Equation Editor και να το τσεκάρεις και να προχωρήσεις στην εγκατάσταση κανονικά.

Όσον αφορά το 2ο σκέλος της ερώτησης. Μπορείς να ορίσεις κίνηση στο βέλος κάνοντας δεξί κλικ->Προσαρμογή κίνησης και να ορίσεις Εμφάνιση με κίνηση και κίνηση από αριστερά (αν θέλεις να μπαίνει από αριστερά) κτλ.

Δημοσ.

Αν κάνεις δεξί κλικ στο βέλος δεν έχει επιλογή Προσαρμογή κίνησης; Στο Office XP που έχω μόλις το πατήσω αλλάζει η πλαϊνή μπάρα και έχει ενεργοποιημένο το Προσθήκη εφέ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...