Προς το περιεχόμενο

Τηλεκίνηση

poulinos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δε ξερω..με τα ματια μου δεν εχω δει τηλεκινηση ή καποιον να τηλεμεταφερεται...υπαρχουν ομως μαρτυριες για ατομα με συνειδητοτητα ,που υπερβαινει κατα πολυ αυτη των κοινων θνητων, που καταφερναν να κανουν τετοια και αλλα "μαγικα"...τωρα ο καθενας μπορει να πιστευει οτι γουσταρει....

παντως εχω δει yogi να ιπταται οπως φαινεται στη φωτο,:-D

....και να μη σου πω και για γατα :P...να καταφερνει να "προσγειωνεται" στα ποδια της απο 10 μετρα υψος και να ειναι cool..κι ειναι και εφταψυχες που λενε..

post-102765-129062973644_thumb.jpg

Δημοσ.

..Οσο για τους βορλον,ή αυτα τα καλικατζαρακια οπως πιο πανω που φαινονται αγιοι στο ποστ του bliss,ειχα καποτε ακουσει το Λιακοπουλο να λεει οτι ειναι οι γκρι δουλοι των νεφελιμ:whistle:,κι οχι αλιεν

Legend of the Vorlon

Very few humans have had contact with a Vorlon outside of its encounter suit. Even less have seen what they truly look like. Because of this mystery, Humans have have created a legend regarding the appearance of the Vorlon. According to said legend, the last human to see a true Vorlon was a pilot who crashed, off course, on a Vorlon colony world. The human became the first to set eyes upon a Vorlon sans encounter suit, and was turned to stone.

Not every legend is true.:rolleyes:

Δημοσ.

Λοιπον κάντε το εξής πείραμα σπίτι σας , πάρτε ένα δακτυλίδι δέστε στην άκρη του μια κλωστή. Με τον αγκώνα λυγισμένο και τοποθετημένο πάνω σε ένα τραπέζι , αφήστε το δακτυλίδι να κρέμεται ελεύθερα προς τα κάτω , ενώ κρατάτε την κλωστή απαλά με τον αντίχειρα και τον δείκτη. Προσπαθείστε να κινήσετε το δακτυλίδι σε μορφή ενός εκρεμμές , με την σκέψη καλά συγκεντρωμένοι .. μπορεί και να κινηθεί , αλλά αυτό που θα συμβεί θα είναι ένα παιχνίδι ιδεοκινητικής φύσεως. Δηλαδή, ναι μεν δεν θα κουνήσετε συνηδειτά το χέρι σας , αλλά η σκέψη σας θα δώσει εντολή και η κίνηση θα εκτελεστεί ακούσια.(κανονικά ε , με φυγόκεντρα νευρικά ερεθίσματα ) Αυτό προφανώς μπορεί να δικαιολογηθεί απο την σχέση νευρικών συνάψεων , μεταξύ των σκέψεων - εντολών για κίνηση.

Στην παραπάνω λογική στηρίζεται και η νοερή εξάσκηση για κιντηικές επιδεξιότητες , δεν ξέρω αν έχετε παρατηρήσει ποτέ τους άλτες που μιμούνται την προσπάθειά τους νοερά πριν ξεκινήσουν πραγματικά.

Η δική μου συνεισφορά στο θρεντ :-p μέχρι εκεί έχει φτάσει το δικό μου ...τσι ! λολ

Δημοσ.

παντως εχω δει yogi να ιπταται οπως φαινεται στη φωτο,:-D

Με όλα αυτά τα smilies μπερδεύτηκα.

σοβαρά το λες?

Γιατί είτε βρήκαμε τον άνθρωπο που αψηφά τη βαρύτητα ή κάτι δεν είδες σωστά.

Τις ίδιες φωτο έχουμε δει και από τον ʽπροφήτηʼ που οργάνωσε την επίθεση με χημικά όπλα σε μετρό. (sorry από μνήμης μόνον γατί είναι δύσκολο να βρω link)

Λες να ήταν πραγματικότητα?

Λες η NASA να ψάχνει άδικα νέες τεχνολογίες για πύραυλους αντί να ζητά από τα γιόγκι να στέλνουν δορυφόρους στο φεγγάρι?

Δημοσ.

τι να σου πω....ποιος ξερει ,ισως και να προσπαθησαν να συνεργαστουνε επι του θεματος,NASA και Ινδοι γκουρου αλλα να μη συνεννοηθηκαν στο τελος...Η NASA το κοιταει πιο υλιστικα ενω οι γιογκι ειναι περισσοτερο του πνευματος....εκτος αν οι πρωτοι προσπαθουν ή εχουν ηδη ερθει σε επαφη με βορλον και περιμενουν απο αυτους να παρουν τη καταλληλη τεχνογνωσια....

παντως ο κοσμος θα μαθει τελευταιος(αν μαθει ποτε)...οπως οι φημες για τη παραμυθα της "προσεληνωσης" το 69

Δημοσ.
τι να σου πω....ποιος ξερει ,ισως και να προσπαθησαν να συνεργαστουνε επι του θεματος,NASA και Ινδοι γκουρου αλλα να μη συνεννοηθηκαν στο τελος...Η NASA το κοιταει πιο υλιστικα ενω οι γιογκι ειναι περισσοτερο του πνευματος....εκτος αν οι πρωτοι προσπαθουν ή εχουν ηδη ερθει σε επαφη με βορλον και περιμενουν απο αυτους να παρουν τη καταλληλη τεχνογνωσια....

παντως ο κοσμος θα μαθει τελευταιος(αν μαθει ποτε)...οπως οι φημες για τη παραμυθα της "προσεληνωσης" το 69

Σε λίγο θα μας πεις ότι δεν υπάρχει και Άγιος Βασίλης. :rolleyes:

Δημοσ.

ε κι αν δεν εγινε το 69 θα εγινε το 79. 7-year itch :rolleyes:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...