Προς το περιεχόμενο

Απορία με θήκη εξωτερικού σκληρού ICYBOX IB-3218

john6945

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μου έκαναν δώρο πριν λίγες μέρες μια μια θήκη για εξωτερικό σκληρό και συγκεκριμένα την ICYBOX IB-3218 που παίρνει 2 sata hdd. Από αυτά που διάβασα στο site της εταιρείας (http://www.raidsonic.de/en/pages/products/external_cases.php?we_objectID=5122 ) κατάλαβα ότι λειτουργεί με δύο ίδιους sata hdd's. H απορία μου είναι αν είναι δυνατό να λειτουργήσει με ένα μόνο σκληρό΄ή με δύο διαφορετικούς σκληρούς. Όχι τίποτα άλλο αλλά να ξέρω αν είναι να πάρω ένα ή δύο WD 640gb...

Δημοσ.

Λειτουργεί κανονικότατα και με έναν μόνο HD αλλά και με 2 διαφορετικής χωρητικότητας. Αυτό είναι άλλωστε και το νόημα της συγκεκριμένης θήκης: Να συνδιάσεις 2 διαφορετικής χωρητικότητας SATA HD που να επεικοινωνούν με τον υπολογιστή σου μόνο με ένα USB...

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Γνωρίζει κανείς αν μπορείς να βάλεις έτοιμους φορμαρισμένους δίσκους σε NTFS γεμάτους με δεδομένα και να τους αναγνωρίσει κανονικά ή πρέπει να γίνει κάποια μετατροπή σε άλλο φορμάτ (EXT2 ας πούμε) και έτσι να χαθούν τα δεδομένα;

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Tο συγκεκριμένο κουτί το χρησιμοποιώ με δύο δίσκους 750 GB και δουλεύει άψογα.

Το έχω δοκιμάσει με διάφορους συνδιασμούς δίσκων NTFS Formated με δεδομένα χωρίς κανένα πρόβλημα.

Δημοσ.
γνωριζει κανεις αν σε αυτην την θηκη μπορω να συνδεσω κ dvdrw με sata συνδεση?

Είχα πάρει το 2006 την PATA έκδοση και έχει δουλέψει κανονικά και με dvdrw.

Πλέον όταν το συνδέω στον υπολογιστή (είτε με σκληρό είτε με dvdrw) δε γίνεται τπτ :/

• 10 μήνες μετά...
Δημοσ.

να ρωτήσω κάτι άλλο παιδιά, το κουτάκι αυτό με δύο σκληρούς μέσα του 1 τερα ο καθένας θα δουλεύει νορμάλ με το western digital tv?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...