vags76 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Σε συνεχεια του προβληματος μπλε οθονης που ειχα το οποιο κ διορθωθηκε με ρυθμιση του page file. τωρα μου εμφανιζει αλλο κουλο. Εκει που δουλευε ο υπολογιστης κανονικα ξαφνικα μου κανει επανεκκινηση και μολις κανω logon στον χρηστη(εμενα δλδ ο οποιος ειναι κ σεταρισμενος σαν admin account)παιρνω το εξης μηνυμα: Windows Message Υour Windows account has expired andmust be changed. Κλικαροντας το ΟΚ βγαινει ενα κουτακι με τα εξης: user name:εκει βαζει απο μονο του το θσερ ναμε που εχω βαλει.Απο κατω Domain : και βαζει το ονομα του adminitsrator.Και μετα μου δινει 3 επιλογες: 1)Old password:το συμπληρωνει απο μονο του. 2)New password: 3)Confirm new password Συμπληρωνοντας τα κουτακια αναλογα και κλικαροντας ΟΚ μου λεει: Your password has been changed. Ελα ομως που μολις κλικαρω ΟΚ παλι μου λεει το εξης: Access is denied due to account restrictions. επανεκκινει τον υπολογιστη και φτου απο την αρχη!!!!! Το pc ειναι συνδεδεμενο με switchaki και αυτο με την σειρα του επανω στο μοντεμ/ρουτερ της CONNEX. Κανοντας 2η φορα φορματ απομονωσα τον υπολογιστη-ξεσυνδεοντας τον απο το switch και router παλι καταληγω στα ππιο πανω κουτακια. Προσπαθησα να βαλω τα Windows Xp Pro sp1 στην αρχη αυθεντικά και μετα στο δευτερο φορματ μου δοθηκε η Black edition Windows XP Pro sp3 που δεν χρειαζεται serial η ενεργοποιηση.Και στις 2 περιπτωσεις καταληγω στα ιδια. Μηπως κολλησε ο σκληρος και δεν κανει σωστο φορματ κρατοντας προηγουμενες ρυθμισεις???μηπως τo SP3 δεν το σηκωνει ο υπολογιστης-σχετικα παλιος Pentium 4 1,9GHz-h einai kapoio bug των Windows που παω να εγκαταστησω???να χει να κανει με την ημερομηνια που αφηνει ανοιχτα τα Windows??Ενω κανονικα θα επρεπε να μου δινει ημερομηνια up to 2065-συμφωνα με τα λεγομενα οσων βαλαν sp3, ο παλιος καθοτι παλιος μου δινει ημερομηνια μεχρι 2029.Μηπως πρεπει να την αλλαξω αυτην κατα τις ρυθμισεις ημερομηνιας/ωρας κατα την διαδικασια εγκαταστασης?? Μηπως εχει κανεις καποιο tool που να κανει πληρη εκκαθαριση του σκληρου μηπωσ και διορθωθει ετσι το θεμα.δλδ σβησω τυχον αρχειακια που παραμενουν κατα το φορματ?? Καμια ιδεα κανεις??Εχω και ενα dual core υπολογιστη που σχεδιαζα να του κανω και αυτου φορματ αλλα αν μου κανει τα ιδια την πατησα.Οποτε προς το παρον πειραματιζομαι με τον παλιο και μετα θα προχωρησω στον αλλο. Βοηθεια PLEASEEEEEEEE!!!!!!
vags76 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Ολα ΟΚ guys με το windows password message που μου βγαζε. Διορθωθηκε ως εξης: απενεργοποοιησα τα settings που ζητουσαν password και σαν σταντρντ account με τον οποιο θα κανε logon το pc μπηκε ο administrator.τωρα ανοιγει το pc κατευθειαν χωρις να ζητησει password. αλλα επανηλθαμε στο προηγουμενο προβλημα παιρνω το μηνυμα τωρα PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA your error should be in win32k.sys Μεγαλωσα το pagefile ωστε ναχει perissoterh virtual memory, αλλα μαλλον δεν ειναι αρκετο αυτο ε; Μηπως του λειπει καποιο αρχειο; Εχω κανει 2 συνεχομενα format το 1ο με windows xp pro sp1 και καπακι το 2ο με windows xp pro sp3. και στις 2 περιπτωσεις παιρνω αυτο το μηνυμα. καμια ιδεα κανεις να με βοηθησει; υπαρχει καποιο tool που να καθαριζει εντελως τον σκληρο μου γιατι φανταζομαι εχει κρατησει καποια αρχεια απο αυτα τα συνεχομενα format;αν ναι ποιο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.