Προς το περιεχόμενο

Drum lessons + info

S4Lv4Ti0N

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
εγω που ρωτησα σημερα σε ενα ωδειο,μου ειπαν πως το μαθημα γινεται μια φορα την εβδομαδα επι μια ωρα και θελουν 98 ευρω το μηνα.ενταξει..δεν ειναι και πολυ αργοι οι ρυθμοι..επισης μου ειπαν πως μπορω να πηγαινω στο ωδειο οποτε θελω και να κανω μονη μου εξασκηση..ετσι και δεν θα ενοχλω τους γειτονες και δεν θα χρειαζεται να παρω ντραμς απο τοσο νωρις.:-) ακομη..αν σου φαινονται πολλα τα 98 ευρω μπορεις να πας να ρωτησεις στο δημο της περιοχης σου.. κανουν μαθηματα κιθαρας,πιανου κι ισως και ντραμς...εκει θα πληρωνεις λιγοτερα...:-)

μμμ μαλιστα!μαρεσει που σημερα πηρα τη χρυση ευκαιρεια να βρω κανα ιδαιτερο και ειχε μια αγγελια μεσα για ντραμς!ΜΙΑ!και ηταν η ιδια που χα δει και στο ιντερνετ!εκει ειχε και αλλη μια βεβαια συνολο 2!τεσπα.μαλλον σε ωδειο με βλεπω!δε πειραζει τουλαχιστον θα μαθω αυτο που μαρεσει!γιατι δε θες ντραμς απο τοσο νωρις?εγω ανυπομονω να παρω να κοπανιεμαι σπιτι μονος μου.Ασε που αμα τα χεις σπιτι ολη την ωρα μαθαινεις και απο μονος σου πραγματα!βεβαια για ηλεκτρονικα γιατι τα ακουστικα θα σηκωσουν την πολυκατοικια :-(

//δεν ειχε αγγελια για τυμπανα και ειχε για φλαουτο για βιολι κλπ κλπ!!τι να πω περιεργο!θα δω και στο δημο αν και κατι λιγο που ειχα κοιταξει παλι δεν ειχε τυμπανα αλλα κατι βιολια κλπ κλπ.

εσυ εχεις ξεκινησει μαθηματα?σε τι?ωδειο δημο ιδιαιτερα??

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
μμμ μαλιστα!μαρεσει που σημερα πηρα τη χρυση ευκαιρεια να βρω κανα ιδαιτερο και ειχε μια αγγελια μεσα για ντραμς!ΜΙΑ!και ηταν η ιδια που χα δει και στο ιντερνετ!εκει ειχε και αλλη μια βεβαια συνολο 2!τεσπα.μαλλον σε ωδειο με βλεπω!δε πειραζει τουλαχιστον θα μαθω αυτο που μαρεσει!γιατι δε θες ντραμς απο τοσο νωρις?εγω ανυπομονω να παρω να κοπανιεμαι σπιτι μονος μου.Ασε που αμα τα χεις σπιτι ολη την ωρα μαθαινεις και απο μονος σου πραγματα!βεβαια για ηλεκτρονικα γιατι τα ακουστικα θα σηκωσουν την πολυκατοικια :-(

//δεν ειχε αγγελια για τυμπανα και ειχε για φλαουτο για βιολι κλπ κλπ!!τι να πω περιεργο!θα δω και στο δημο αν και κατι λιγο που ειχα κοιταξει παλι δεν ειχε τυμπανα αλλα κατι βιολια κλπ κλπ.

εσυ εχεις ξεκινησει μαθηματα?σε τι?ωδειο δημο ιδιαιτερα??

την τριτη εχω το πρωτο μου μαθημα ντραμς και ηλεκτρικη κιθαρα σε ωδειο:-) θα ηθελα πρωτα να κανω καποια μαθηματα στο ωδειο και μετα οταν δω οτι πραγματικα μου αρεσουν τα τυμπανα,τοτε να αγορασω κιολας..:-)

Δημοσ.
την τριτη εχω το πρωτο μου μαθημα ντραμς και ηλεκτρικη κιθαρα σε ωδειο:-) θα ηθελα πρωτα να κανω καποια μαθηματα στο ωδειο και μετα οταν δω οτι πραγματικα μου αρεσουν τα τυμπανα,τοτε να αγορασω κιολας..:-)

λογικη σε βρισκω...εγω μαλλον παραειμαι ενθουσιασμενος αλλα γενικα αν αρχισω κατι το συνεχιζω!τεσπα ειδομεν!αν θες πες τις εντυπωσεις σου απο την πρωτη επαφη σου με τη ντραμς να παρω και γω μια ιδεα!ευκολο δυσκολο να μουπεις!καλη αρχη και στα 2 :-D

Δημοσ.
p η υποθεση ειναι αν ξερετε να μου προτεινετε και καποιο ωδειο..:-)

Αν εισαι Αθηνα, τα δυο καλυτερα ωδεια για τυμπανα ειναι Modern Music School στα εξαρχεια, ειναι το γνωστο ωδειο που ειχε το ονομα "Πολυρυθμια" του Μεταλλινου, εχει μεσα πολυ καλους δασκαλους...στο υπογραφω. Επειτα ειναι το ωδειο που παω εγω και ειμαι πολυ ευχαριστημενος αν και λιγο ακριβουτσικο και ειναι ο Φιλιππος Νακας στην Ιπποκρατους στα εξαρχεια.. αυτα τα θεωρω καλα ωδεια, αν δηλαδη σε ενδιαφερει να ασχοληθεις καπως πιο σοβαρα, πραγματοποιωντας και συναυλιες στο μελλον με σχηματα του ωδειου, νομιζω οτι τα 2 παραπανω θα σε καλυψουν.:) Καλη τυχη σε ο,τι αποφασισεις.

Δημοσ.
Αν εισαι Αθηνα, τα δυο καλυτερα ωδεια για τυμπανα ειναι Modern Music School στα εξαρχεια, ειναι το γνωστο ωδειο που ειχε το ονομα "Πολυρυθμια" του Μεταλλινου, εχει μεσα πολυ καλους δασκαλους...στο υπογραφω. Επειτα ειναι το ωδειο που παω εγω και ειμαι πολυ ευχαριστημενος αν και λιγο ακριβουτσικο και ειναι ο Φιλιππος Νακας στην Ιπποκρατους στα εξαρχεια.. αυτα τα θεωρω καλα ωδεια, αν δηλαδη σε ενδιαφερει να ασχοληθεις καπως πιο σοβαρα, πραγματοποιωντας και συναυλιες στο μελλον με σχηματα του ωδειου, νομιζω οτι τα 2 παραπανω θα σε καλυψουν.:) Καλη τυχη σε ο,τι αποφασισεις.

σε ευχαριστω πολυ αλλα ηδη βρηκα ενα πολυ καλο ωδειο στο μαρουσι που μενω:-) και...για οσους ενδιαφερονται εκανα σημερα το πρωτο μου μαθημα ντραμς και ηλεκτρικη κιθαρα!!!δεν βρισκω λογια να εκφρασω τον ενθουσιασμο μου!!! ειχα να ενθουσιαστω τοσο πολυ με κατι απο τοτε που μου φερανε για δωρο τα χριστουγεννα τον εμιλιο το ρομποτακι!!!:lol: δεν φανταζεστε ποσο τελεια ειναι να παιζεις ντραμς και ηλεκτρικη!!!:-D

Δημοσ.

εκανα και γω το πρωτο μου μαθημα σημερα!βεβαια δεν ειχα δει το δασκαλο πρωτα και η αληθεια ειναι ξενερωσα πααααρα πολυ γιατι ειναι μεσηλικας γυρω στα 50,μαυριδερος και βαριεστημενος οσο να ναι.

ενω σε ενα αλλο που ειχα ρωτησει και ειχα δει το δασκαλο ηταν εκεινος καμια 40αρια + ροκ τυπος.τεσπα το πολυ πολυ να βγαλω ενα μηνα στο ωδειο που γραφτηκα και τον επομενο παω στον ροκ τυπο στο αλλο ωδειο.(η μαλακια ειναι οτι ισως ξαναπληρωσω εγγραφη και στον αλλο αλλα θα του εξηγηθω απ την αρχη οτι προτιμαω εσενα μηπως μου αφαιρεση την εγγραφη)τι να κανουμε ρε παιδια τα λαθη πληρωνονται!που να το ξερα και γω οτι δασκαλος ντραμς θα ειναι μεσηλικας ???:rolleyes:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...