afentiko7 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Αλλαξα απο otenet και πήγα forthnet και μου ρθε ένας λογαριασμός με -10.00 ευρά (έτσι ανέγραφε). Τόσο πλήρωνα πριν (χωρίς το ΦΠΑ). Να πάω να τα εισπράξω ή θα πέσω σε κανά μαλάκα υπάλληλο
giorgosxristou Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 ακριβώς η ίδια περίπτωση,εγώ θα πάω αλλα όχι για τα 10 euro αλλα επειδή δεν θα τους χάριζα ούτε την που...τρίχα μου!
schumacher_ Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Απλά μην περιμένετε να εισπράξετε από κάποιο "ταμείο" της οτενετ... πάρ'τε ένα τηλ πρώτα, γιατί νομίζω ότι μπορείς να εισπράξεις μόνο από ελτα, ή κάτι τέτοιο... είναι συγκεκριμένη διαδικασία σε περιπτώσεις πιστώσεων
nadware1 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 To εισπράττεις από κατάστημα ΟΤΕ ή OTESHOP.
raziels Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 και απο ΟΤΕ και ΟΤΕ shop, αρκεί το ΟΤΕ shop να είναι ιδιοκτησίας ΟΤΕ. μου ήρθε και εμενα αρνητικός λογαριασμος και πηγα σημερα σε ενα ΟΤΕ shop, αλλα ήταν μόνο franchise, βρήκα ποιο ΟΤΕ shop στην Πάτρα είναι του ΟΤΕ και σε 30 λεπτά μου έδωσαν τα λεφτά, επρεπε να στείλουν φαξ στην αθήνα για να εγκριθεί και να μπορέσουν να μου δώσουν τα λεφτά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.