nurse Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Πρόσφατα μετατοπίστηκα στα vista64Bit. Μπορεί κάποιος να μου πει τι προγράμματα να βάλω για ασφάλεια 64bit; Όπως τι 64bit προγράμματα θα ήταν καλό να βάλω ή τι έχει βάλει αυτός. Επίσης κάπου στο forum (δεν μπορώ να το εντοπίσω που) είχε αναφερθεί το τι πρέπει να απενεργοποιήσεις στα vista για περισσότερη ασφάλεια κλπ... Σας ευχαριστώ εκ τον προτέρων.
markelos Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Πρόσφατα μετατοπίστηκα στα vista64Bit. Μπορεί κάποιος να μου πει τι προγράμματα να βάλω για ασφάλεια 64bit; Όπως τι 64bit προγράμματα θα ήταν καλό να βάλω ή τι έχει βάλει αυτός.Επίσης κάπου στο forum (δεν μπορώ να το εντοπίσω που) είχε αναφερθεί το τι πρέπει να απενεργοποιήσεις στα vista για περισσότερη ασφάλεια κλπ... Σας ευχαριστώ εκ τον προτέρων. Πριν τί antivirus χρησιμοποιούσες? Είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα βγαίνει και σε 64bits. Ό,τι πρόγραμμα χρειάζεσαι εσύ βάλε. Και για 32bit λειτουργικό να είναι θα εγκατασταθεί. Μάλλον εννοείς αυτό Tips για Vista
nurse Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 ευχαριστώ αυτό έψαχνα το tips gia vista. Εννοούσα κυρίως αμιγώς προγράμματα 64bit. To antivir δεν είναι 64 bit. To comodo είναι. Τώρα τι να πω όλα τα προγράμματά μου έχουν εγκατασταθεί στο φάκελο (86) (δηλαδή 32bit. Απλά προσπαθώ να βρω συλλογές προγραμμάτων πού όπως προανέφερα είναι αμιγώς 64bit.
Manosdoc Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Infrarecorder x64 7zip x64 Windows Media Player 11 x64
nurse Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Το zone alarm πάντως δεν μπορώ να το βρώ σε 64bit, και η 32bit έκδοση δεν εγκαθίσταται στα vista 64. ...
antonl Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Δοκίμασε το Comodo που έχει αρκετά καλά σχόλια.
nurse Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 αυτό έχω βάλει, αλλά μετά από 4-5 χρόνια παρέα με το zone alarm δυσκολεύομαι αρκετά να το συνηθίσω. Επίσης για επεξεργασία video και κάτι σε dvd shrink αλλά σε 64bit τι θα προτείνατε...;
markelos Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Για να σου λυθούν όλες οι απορίες με τη μία, πήγαινε και γράψου σε αυτό το forum http://www.vistax64.com/ Εκεί είχα γραφτεί όταν έβαλα τα ultimate x64 για ένα φεγγάρι... Έχει τα πάντα όσον αφορά στα Vista x64 όπως λέει και ο τίτλος, καθώς και ένα ολόκληρο section με software.
Manosdoc Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 αυτό έχω βάλει, αλλά μετά από 4-5 χρόνια παρέα με το zone alarm δυσκολεύομαι αρκετά να το συνηθίσω. Επίσης για επεξεργασία video και κάτι σε dvd shrink αλλά σε 64bit τι θα προτείνατε...; Δεν υπάρχουν native λύσεις εύκολα σε αυτόν τον τομέα καθώς είναι θέμα 64bit codecs. Γενικά μην το ψάχνεις. Οι 32bit τρέχουν απροβλημάτιστα και ορισμένες φορές και καλύτερα. Μπορείς να κατεβάσεις την τελευταία έκδοση FFDShow 64bit. Προσοχή είναι experimental και θα σου πρότεινα να μην του δώσεις το decode στα πάντα παρά σε xvid/divx και h.264 κτλ...
nurse Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Ευχαριστώ για την απόκριςή σας. Markelos πολύ καλή η ιστοσελίδα που μου πρότεινες, είδη την ψάχνω. Manosdoc, αυτό κατάλαβα με τα 64bit και τις δυσκολίες τους ... Άλλωστε γιʼ αυτό ρωτάω και τους ποιό έμπειρους μπας και βρω τις πιο κατάλληλες λύσεις, που μάλλον είναι αρκετές που ακόμη είναι στα 32 bit.
Manosdoc Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Ευχαριστώ για την απόκριςή σας.Markelos πολύ καλή η ιστοσελίδα που μου πρότεινες, είδη την ψάχνω. Manosdoc, αυτό κατάλαβα με τα 64bit και τις δυσκολίες τους ... Άλλωστε γιʼ αυτό ρωτάω και τους ποιό έμπειρους μπας και βρω τις πιο κατάλληλες λύσεις, που μάλλον είναι αρκετές που ακόμη είναι στα 32 bit. Σίγουρα δεν έχεις κάτι να χάσεις με τις 32bit. Δεν θα μας χάλαγε να ήταν πλήρως 64bit αλλά δεν χάλασε και ο κόσμος. με τον καιρό θα αλλάξει αυτό.
pankou Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Με τα 64bit υπάρχει κάποια αισθητή διαφορά στην ταχύτητα;
nurse Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Έχω ελάχιστες εφαρμογές 64bit και δεν μπορώ να σου πω με σιγουριά. Λένε πως ναι υπάρχει διαφορά, ιδιαίτερα σε εφαρμογές επεξεργασίας εικόνας και video, που τέτοια προγράμματα δεν έχω για να σου πω.
Manosdoc Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Με τα 64bit υπάρχει κάποια αισθητή διαφορά στην ταχύτητα; Όχι. Εκτός και αν χρησιμοποιείς εφαρμογές που να εκμεταλλεύονται το 64bit. Ας πούμε στο 7zip που είναι 64bit, η συμπίεση που επιτυγχάνω είναι ΚΑΙ μεγαλύτερη ΚΑΙ αισθητά πιο γρήγορα. Όπως και στο Decompress Σε winamp,msn, κλπ καθημερινά όχι δεν υπάρχει διαφορά. Υπάρχει όμως μεγαλύτερη σταθερότητα συστήματος, καθώς και καλύτερη διαχείρηση μνήμης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.