Ntemis Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Πήρα από έναν φίλο ένα πικάπ μάρκας Pionner PL-750 μοντέλο του 1984 . Και θα ήθελα να ρωτήσω τι είναι το antiskate ( έχει και 5 επιλογές )? Επίσης πίσω στο αντίβαρο έχει πάλι κατι επιλογές που δεν ξέρω τι κάνουν. Όταν παίζει κάποιο κομματι ακούω αρκετά παρασιτα , ενώ στην παύση απο το ένα κομματι στι άλλο δεν έχει τόσα , φταίει η βελόνα μήπως? Αν έφταιγε η κεφαλή λογικά δε θα έπαιζε καθόλου έτσι?
_BASSstarlet_ Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 To antiskate ρυθμίζει την πλευρική πίεση που ασκεί η βελόνα στα αυλάκια του δίσκου.Αν δεν είναι καλά ρυθμισμένο το ένα κανάλι θα ακούγεται παραμορφωμένο.
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Καλημέρα, Ψάχνω και εγώ για πικάπ αλλά δεν ξέρω κόστος...αυτό που έχεις εσύ τι τιμή πώλησης? Πήρα από έναν φίλο ένα πικάπ μάρκας Pionner PL-750 μοντέλο του 1984 .Και θα ήθελα να ρωτήσω τι είναι το antiskate ( έχει και 5 επιλογές )? Επίσης πίσω στο αντίβαρο έχει πάλι κατι επιλογές που δεν ξέρω τι κάνουν. Όταν παίζει κάποιο κομματι ακούω αρκετά παρασιτα , ενώ στην παύση απο το ένα κομματι στι άλλο δεν έχει τόσα , φταίει η βελόνα μήπως? Αν έφταιγε η κεφαλή λογικά δε θα έπαιζε καθόλου έτσι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.