scordp Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Έχω αυτά τα δυο μηχανήματα από καιρό και θα ήθελα να μάθω τον τρόπο να συνδέσω τον νέο μου DREAMBOX500 με το access-point. ακόμα δεν τα έχω καταφέρει αν ξέρει κάποιος πως γίνεται να με καθοδηγήσει. μετατρέπεται το access-point σε γέφυρα?
poulinos Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 δωσε λιγα info πως ειναι συνδεδεμενα.το πρωτο περνει απο το δευτερο ασυρματα?να κανεις to access point Σε repeater εννοεις?μερικα αccess points Οπως τα level one το κανουν.
scordp Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 To router us-robotics 9108 αυτη τη στιγμή στέλνει ασύρματα και γω θέλω να δώσω δίκτυο στο δεκτή σε άλλο δωμάτιο με το access-point us-robotics 5451 αν γίνεται. Ειχα διαβάσει παλαιότερα για αναστροφή ?
tsakonas Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Αν τραβηξεις καλωδιο απτο ρουτερ στο access point δε βολευει?
poulinos Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 αν θελει με καλωδιο αναμεσα στα δυο τοτε θα γινει αν οχι τοτε πρεπει να παιζει το δευτερο σανwireless bridge η να εχεις επιλογη για repeater.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.